Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

48 λέξεις για 239 ανθρώπους: Η ανακοίνωση της Boeing για το εξαφανισμένο αεροπλάνο

Χρειάστηκαν 17 ημέρες για να βγάλει μία ανακοίνωση η Boeing, μόλις 48 λέξεων, η οποία ενημερώνει τους τραγικούς συγγενείς των επιβαινόντων του Boeing 777 ότι οι αγαπημένοι τους δεν βρίσκονται στη ζωή.


Μόλις 48 λέξεις χρειάστηκαν για να ενημερώσει η Boeing για την τραγική κατάληξη της πτήσης των μαλαισιανών αερογραμμών που στοίχισε την ζωή σε 239 επιβαίνοντες και είχε προκαλέσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον και την συγκίνηση όλων μέχρι την εξιχνίαση (;) της υπόθεσης.


Η επίσημη ανακοίνωση της Boeing, κατασκευάστριας εταιρείας του αεροπλάνου της Malaysia Airlines έχει ως εξής:

« Η Boeing δηλώνει τη βαθιά της θλίψη για την ανακοίνωση του Μαλαισιανού Πρωθυπουργού. Οι σκέψεις μας και τα βαθιά μας συλλυπητήρια συνεχίζουν να είναι με τις οικογένειες και τους αγαπημένους των επιβατών. Η Boeing συνεχίζει να υπηρετεί ως τεχνικός σύμβουλος στο αμερικανικό συμβούλιο εθνικών μεταφορών».

Παράλληλα, οι συγγενείς των Κινέζων επιβατών εμφανίστηκαν εξοργισμένοι και μετά από τις τραγικές σκηνές που εκτυλίχθηκαν στο Πεκίνο με λιποθυμίες και ουρλιαχτά, εξέδωσαν κοινό ανακοινωθέν μέσα στο οποίο κατονομάζουν σαν εκτελεστές των δικών τους ανθρώπων την μαλαισιανή κυβέρνηση και τον στρατό.

Ολόκληρη η ανακοίνωση των Κινέζων συγγενών:

«Στις 10 το πρωί της 25ης Μαρτίου, ο μαλαισιανός πρωθυπουργός δήλωσε στους συγγενείς των επιβατών της πτήσης ΜΗ370, χωρίς καμία ισχυρή ένδειξη, ότι η πτήση συνετρίβη στον Ινδικό Ωκεανό χωρίς να υπάρχουν επιζώντες.

Από τις 8 Μαρτίου που ανακοίνωσαν ότι έχασαν την επαφή με την πτήση ΜΗ370 μέχρι σήμερα, έχουν περάσει 18 ημέρες κατά τη διάρκεια των οποίων η μαλαισιανή κυβέρνηση και ο στρατός καθυστερούσαν εσκεμμένα, εξαπατώντας τις οικογένειες των επιβατών και ξεγελώντας όλο τον κόσμο.

Αυτή η ξεδιάντροπη συμπεριφορά, όχι μόνο ξεγέλασε και πλήγωσε τις οικογένειες των επιβατών, αλλά και παραπλάνησε και καθυστέρησε τις απόπειρες διάσωσης, χαραμίζοντας μια μεγάλη ποσότητα ανθρωπίνων πόρων και μέσων και αφήνοντας να χαθεί πολύτιμος χρόνος για την απόπειρα διάσωσης.

Αν οι 154 επιβάτες έχουν χάσει την ζωή τους, η Malaysia Airlines, η μαλαισιανή κυβέρνηση και ο στρατός είναι οι αληθινοί εκτελεστές που τους σκότωσαν. Εμείς, οι οικογένειες αυτών που ήταν στο αεροπλάνο, διαμαρτυρόμαστε με όλοι μας την δύναμη εναντίον τους.

Θα λάβουμε όλα τα δυνατά μέτρα για να καταφερθούμε εναντίον των ασυγχώρητων εγκλημάτων και της ευθύνης που έχουν και τα τρία αυτά μέρη». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...