Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Μπερλουσκόνι: Οι κόρες μου δε θα είναι υποψήφιες στις ευρωεκλογές


Μετά τα σενάρια που ήθελαν την Μπάρμπαρα ή την Μαρίνα Μπερλουσκόνι να κατεβαίνουν στην εκλογική μάχη

Με σημαίες να ανεμίζουν, συνθήματα λατρείας από τους υποστηρικτές του και ενθουσιασμό, υποδέχθηκαν τον επικεφαλής της Φόρτζα Ιτάλια, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, σε μία από τις συναντήσεις των περίφημων «club» του κόμματος.



BERLUSCONI Silvio
BERLUSCONI Silvio (Photo credit: Giuseppe Nicoloro)
Πρόκειται για την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την οριστική καταδίκη του για την υπόθεση Mediaset, γεγονός που του στερεί το δικαίωμα να θέσει υποψηφιότητα για τις ευρωεκλογές.
Μίλησε για την Ευρώπη, τους εισαγγελείς, τους θεσμούς και μόνο προς το τέλος της ομιλίας του αναφέρθηκε στις φήμες που ήθελαν τις κόρες του, Μαρίνα και Μπάρμπαρα, να υποβάλουν υποψηφιότητα στη δική του θέση.

«Τα παιδιά μου δε θα είναι υποψήφια στις ευρωεκλογές», δήλωσε αποφασιστικά ο Μπερλουσκόνι διαλύοντας τα σενάρια των τελευταίων ημερών.

Τόνισε ότι η Ιταλία βρίσκεται σε ανησυχητική κατάσταση κάνοντας λόγο για πραξικοπήματα που κατέλυσαν τη δημοκρατία, αναφερόμενος στον πρωθυπουργό, Ματέο Ρέντζι, και τον πρώην πρωθυπουργό, Ενρίκο Λέτα, που δεν πέρασαν από την εκλογική μάχη.

Παρόλα αυτά, δεν παρέλειψε να... ελαφρύνει το κλίμα, λέγοντας ένα από τα... επιτυχημένα ανέκδοτά του, στο οποίο πρωταγωνιστής δεν ήταν άλλος από τον ίδιο.

Αφού ολοκλήρωσε τη σύντομη ιστορία του, το πλήθος ξέσπασε σε χειροκροτήματα και γέλια, φωνάζοντας του «Forza Silvio».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...