Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Πακιστάν: 17χρονη αυτοπυρπολήθηκε μετά τον ομαδικό βιασμό της

Τραγικό τέλος είχε η 17χρονη Αμίνα Μπίμπι από το Πακιστάν, η οποία αυτοπυρπολήθηκε, μετά την απόφαση της αστυνομίας  να αφήσει ελεύθερο έναν εκ των βασικών υπόπτων του ομαδικού της βιασμού.


Η νεαρή κοπέλα την Πέμπτη περιλούστηκε με πετρέλαιο και στη συνέχεια αυτοπυρπολήθηκε έξω από αστυνομικό τμήμα κοντά στην πόλη Μουζαφάργκαρ, στο ανατολικό Πακιστάν.


Μάλιστα, το φως της δημοσιότητας είδε και βίντεο αυτόπτη μάρτυρα, το οποίο την δείχνει, με μαντήλι στο πρόσωπό της, να έχει τυλιχθεί στις φλόγες.

«Βρισκόταν υπό ιατρική φροντίδα, ωστόσο υπέκυψε στα τραύματά της την Παρασκευή», είπε στο πρακτορείο Reuters ο Μουχαμάντ Ουσμάν, τοπικός γιατρός.

«Η απόφαση της αστυνομίας να αφήσει ελεύθερο τον βασικό ύποπτο ήταν κάτι που η Μπίμπι δεν μπόρεσε να διαχειριστεί», ανέφερε ο αδερφός της 17χρονης κοπέλας. «Ήδη της είχε κοστίσει πολύ το τραύμα το οποίο βίωσε, ωστόσο μετά την απόφαση των αρχών, έχασε κάθε ελπίδα για δικαιοσύνη», πρόσθεσε.

Η Αμίνα Μπίμπι είχε βιαστεί από 5 άνδρες κατά την επιστροφή της στο σπίτι από το πανεπιστήμιο, στις 5 Ιανουαρίου.
«Δεν μπορούσε να κάνει τίποτα, γιατί οι άνδρες ήταν οπλισμένοι», συμπλήρωσε ο αδερφός της.

Από την πλευρά της, η αστυνομία ανέφερε ότι θα ανοίξει και πάλι την έρευνα της υπόθεσης: «Φαίνεται πως η έρευνα δεν έγινε σωστά», υποστήριξε ο εκπρόσωπος των αρχών. «Ο υπεύθυνος αστυνομικός έχει ήδη τεθεί σε διαθεσιμότητα και βρίσκεται υπό επιτήρηση», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...