Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Μαλαισία: Νέες σοκαριστικές μαρτυρίες πολιτών για το εξαφανισμένο Boeing

Ενώ η αγωνία για την τύχη των επιβαινόντων του αεροσκάφους των μαλαισιανών αερογραμμών κορυφώνεται, με τα μέλη των οικογενειών τους να περιμένουν... στο αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ για ένα νέο που θα τους αναπτερώσει το ηθικό, στο θρίλερ της εξαφάνισης του Boeing777 έρχονται να προστεθούν μαρτυρίες ανθρώπων που υποστηρίζουν ότι είδαν το αεροσκάφος είτε να πετά χαμηλά, είτε να καταλήγει στη θάλασσα.
Πολίτες της βορειοανατολικής Μαλαισίας δήλωσαν πως άκουσαν θόρυβο από αεροπλάνο που πετούσε σε χαμηλό υψόμετρο, ενώ άλλοι στις νότιες ακτές της χώρας υποστήριξαν πως είδαν φώτα κοντά στη θάλασσα, ενώ μία τελευταία μαρτυρία κάνει λόγο για πτώση φλεγόμενου αεροσκάφους στις νοτιοανατολικές ακτές του Βιετνάμ.

Σχετικά με την τελευταία μαρτυρία, εργαζόμενος σε εξέδρα άντλησης πετρελαίου στις νοτιοανατολικές ακτές του Βιετνάμ υποστήριξε πως είδε το αεροσκάφος των μαλαισιανών αερογραμμών τυλιγμένο στις φλόγες να καταλήγει στη θάλασσα.

Όπως αναφέρει το δίκτυο ABC και ο δημοσιογράφος Μπομπ Γούντραφ, ο Μάικλ ΜακΚέι έστειλε επιστολή αρχικά στην εταιρία όπου εργάζεται και στη συνέχεια στις αρχές του Βιετνάμ αναφέροντας όσα είδε.

«Πιστεύω ότι είδα το αεροσκάφος των Malaysia Airlines να πέφτει. Η ώρα είναι ακριβής […] Είδα το αεροπλάνο να φλέγεται και να πέφτει ακέραιο στη θάλασσα, μέχρι που οι φλόγες έσβησαν έπειτα από 10 - 15 δευτερόλεπτα», γράφει στην επιστολή του ο ΜακΚέι.

Οι αρχές του Βιετνάμ επιβεβαίωσαν πως έλαβαν την αναφορά του εργαζομένου, ωστόσο έπειτα από έρευνα δήλωσαν πως δεν εντόπισαν τίποτα σχετικό με το αεροσκάφος που εξαφανίστηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...