Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Γαλλία: Συνελήφθη η μητέρα των τριών παιδιών που βρέθηκαν σφαγιασμένα


Συνελήφθη στο Παρίσι η μητέρα των τριών παιδιών που βρέθηκαν σήμερα δολοφονημένα μέσα στο σπίτι τους, στα προάστια του Παρισιού.

Αστυνομικοί αναζητούσαν την γυναίκα αφού ειδοποιήθηκαν νωρίς το πρωί από τον πατέρα για την τραγωδία.

   Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πηγές ο πατέρας, ο οποίος είναι γιατρός, επιστρέφοντας στο σπίτι από το νοσοκομείο όπου εργάζεται βρήκε τα τρία παιδιά του, δύο αγόρια και ένα κορίτσι ηλικίας 9, 11 και 17 ετών, σε ένα λουτρό αίματος.

Γείτονες της οικογένειας είπαν ότι ο γιατρός βγήκε "ουρλιάζοντας" από το σπίτι.
   "Τα παιδιά φαίνεται ότι μαχαιρώθηκαν αλλά προς το παρόν δεν έχουμε πόρισμα από τον ιατροδικαστή", ανέφερε δικαστική πηγή.

   Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι βρήκαν νεκρή την 11χρονη κόρη του γιατρού και τον 9χρονο αδελφό της. Τα δύο παιδιά έφεραν πολλαπλά τραύματα από αιχμηρό όργανο. Ο μεγαλύτερος αδελφός ζούσε ακόμη αλλά υπέκυψε λίγη ώρα αργότερα. Ο πατέρας ήταν σε κατάσταση σοκ και χρειάστηκε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Το μικρότερο από τα αγόρια έπασχε από αυτισμό.

Συμμαθήτρια του άτυχου 17χρονου χαρακτήρισε τη μητέρα "ευγενική και εξυπηρετική", αλλά είπε ότι ο νεαρός της είχε πει ότι αντιμετώπιζαν οικογενειακά προβλήματα, χωρίς να της πει λεπτομέρειες.

Οι αρχές πιθανολογούν ότι πρόκειται για άλλη μία οικογενειακή τραγωδία, την τρίτη αυτού του είδους από τις αρχές του έτους.

   Στις 3 Φεβρουαρίου μια μητέρα απαγχονίστηκε στο Νιόρ αφού προηγουμένως στραγγάλισε τα τρία παιδιά της, ηλικίας 3 και 2 ετών και 2 εβδομάδων. Ο σύζυγός της είχε αυτοκτονήσει την προηγούμενη εβδομάδα γιατί αντιμετώπιζε εργασιακά και οικονομικά προβλήματα.

Στις 21 Ιανουαρίου τα πέντε μέλη μιας οικογένειας --η μητέρα, ο πατέρας και τα τρία παιδιά τους ηλικίας 4, 11 και 15 ετών-- βρέθηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι τους που είχε τυλιχτεί στις φλόγες, στο Γκαρόν. Τα τέσσερα από τα θύματα είχαν μαχαιρωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...