Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Γυμνόστηθη διαμαρτυρία των Femen στην Κριμαία

Οι νεαρές γυναίκες εμφανίστηκαν έξω από το τοπικό κοινοβούλιο στην Συμφερόπολη φωνάζοντας συνθήματα κατά του Ρώσου προέδρου

Μπορεί προ ημερών να είχαν περιοριστεί σε γυμνόστηθη διαμαρτυρία για την ουκρανική κρίση μπροστά από τον… πύργο του Άιφελ, αλλά αυτή τη φορά οι Ουκρανές ακτιβίστριες Femen αψήφησαν τον κίνδυνο και διαδήλωσαν έξω από το τοπικό κοινοβούλιο της Κριμαίας στη Συμφερόπολη.




Φωνάζοντας συνθήματα όπως «Σταματήστε τον πόλεμο του Πούτιν» και φέροντας στο κορμί τους φράσεις όπως «Στρατιώτες της ελευθερίας», οι νεαρές γυναίκες γδύθηκαν μπροστά στο κοινοβούλιο.

Παρότι οι άνδρες των τοπικών αρχών έσπευσαν να τις αποσύρουν από τον εξωτερικό χώρο του κοινοβουλίου, εκείνες δεν πτοήθηκαν και συνέχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά του Ρώσου προέδρου, ακόμα και όταν άνδρας έσφιξε τα χέρια του γύρω από λαιμό μίας από τα μέλη της οργάνωσης.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί έσυραν τις γυναίκες μακριά από το τοπικό κοινοβούλιο, ενώ εκείνες εξακολουθούσαν να φωνάζουν «Σταματήστε τον πόλεμο του Πούτιν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...