Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

VIDEO - Πως αντέδρασε ο Ομπάμα όταν είδε τον ετεροθαλή αδελφό του ύστερα από 20 χρόνια


Ενα βίντεο που δίνεται για πρώτη φορά στη δημοσιότητα καταγράφει την αντίδραση του, τότε υποψήφιου για το χρίσμα των δημοκρατικών, Μπαράκ Ομπάμα όταν το 2008 συνάντησε, για πρώτη φορά ύστερα από είκοσι χρόνια, τον ετεροθαλή αδελφό του. 


Το βίντεο μεταδόθηκε από το «Inside Edition» και δείχνει τον Μαρκ Ομπάμα Ντεσάντζο, ετεροθαλή αδελφό του προέδρου των ΗΠΑ, να συναντά τον Μπαράκ Ομπάμα στο περιθώριο τηλεοπτικής μονομαχίας του με τη Χίλαρι Κλίντον για την ανάδειξη του υποψηφίου των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές. 


Ο Μαρκ περιμένει σε ένα δωμάτιο όπου εισέρχεται ξαφνικά ο Μπαράκ Ομπάμα. «Πώς είσαι; Χαίρομαι που σε ξαναβλέπω», λέει ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ και αγκαλιάζει τον αδελφό του, χτυπώντας τον έξι φορές στην πλάτη. «Πώς είσαι, δικέ μου;», ρωτάει εκείνος.

Ο Μαρκ μόλις είχε φτάσει από την Κίνα, όπου ζει, για να κάνει έκπληξη στον «χαμένο» αδελφό του. «Ηταν εκπληκτικό», είπε ο ίδιος στο «Inside Edition», συμπληρώνοντας: «Γελάσαμε και αγκαλιαστήκαμε και ήμασταν αδέλφια».

Η μητέρα του Μαρκ, δασκάλα από την Μασαχουσέτη, παντρεύτηκε τον πατέρα του Μπαράκ Ομπάμα, το 1964, λίγους μήνες αφότου εκείνος είχε χωρίσει με τη μητέρα του μελλοντικού αμερικανού προέδρου.

Ο Μπαράκ Ομπάμα μεγάλωσε στη Χαβάη με τη μητέρα του ενώ ο Μαρκ στην Κένυα. Τα ετεροθαλή αδέλφια δεν είχαν ξανασυναντηθεί από το 1988 όταν ο Μαρκ ήταν 22 χρονών και απροειδοποίητα τον είχε επισκεφθεί στο σπίτι του ο Μπαράκ Ομπάμα. Ωστόσο, από τότε τα δυο αδέλφια έχασαν κάθε επαφή μεταξύ τους.


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...