Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2014

Βίντεο: Ουκρανοί αστυνομικοί παραδίδουν τα όπλα και αποχωρούν ντροπιασμένοι

O αρχηγός της τοπικής αστυνομίας ανακοίνωσε το μεσημέρι ότι οι άνδρες του δεν θα εμπλακούν πια σε συγκρούσεις με τους διαδηλωτές


Συγκλονιστικές σκηνές εκτυλίχθηκαν στο Λουτσκ της ανατολικής Ουκρανίας, όταν αστυνομικοί υποχρεώθηκαν να παραδώσουν τα όπλα τους και να εγκαταλείψουν το τοπικό αστυνομικό τμήμα υπό την «πολιορκία» των αντικυβερνητικών διαδηλωτών που είχαν καταλάβει νωρίτερα πολλά κυβερνητικά κτήρια στην πόλη.


Αλλοι ανέκφραστοι, άλλοι φανερά φοβισμένοι... Οι περισσότεροι, όμως, με σκυμμένο κεφάλι, αφού κατέθεσαν τα όπλα, αποχώρησαν σε γραμμή ο ένας μετά τον άλλο υπό τις έντονες αποδοκιμασίες των διαδηλωτών, που φώναζαν «Ντροπή σας»!

Μπροστά στη μαζική επίθεση των αντιφρονούντων  ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας ανακοίνωσε το μεσημέρι ότι οι άνδρες του δεν θα εμπλακούν πια σε συγκρούσεις με τους διαδηλωτές και ζήτησε από τους αστυνομικούς να καταθέσουν τα όπλα και τον υπόλοιπο εξοπλισμό τους.

Άοπλοι οι αστυνομικοί εγκατέλειψαν το αστυνομικό τμήμα για να επιστρέψουν σπίτι τους, κάτω από τα γιουχαΐσματα των διαδηλωτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...