Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

VIDEO Σοκ: Αστυνομικός στο Οχάιο πυροβόλησε 16 φορές παραβάτη

Στη δημοσιότητα έδωσαν οι αρχές συγκλονιστικό βίντεο που δείχνει την αγριότητα του αστυνομικού - Απίστευτη απόφαση, θεώρησαν "ενδεδειγμένη" την αντίδρασή του!


Σοκάρει η εικόνα του αστυνομικού από το Οχάιο να πυροβολεί 16 φορές έναν οδηγό που πιθανώς πραγματοποίησε οδική παράβαση.


Ο ένστολος Ααρον Μπουρνέτ, δε δίστασε να οπλίσει και να πυροβολήσει 16 φορές τον 64χρονο οδηγό, Τζέιμς Γκέντα, οδηγώντας τον στο θάνατο.

Παρόλα αυτά, ο αστυνομικός δεν κατηγορήθηκε και η υπόθεση μπήκε στο αρχείο καθώς κρίθηκε ότι έπραξε σωστά και πυροβόλησε θανάσιμα τον ύποπτο, ο οποίος λέγεται ότι οδηγούσε αυτοκίνητο με πινακίδες που δεν ήταν στο όνομά του.

Στο βίντεο που κατέγραψε τη σκηνή, ο Γκέντα έδωσε ψευδή στοιχεία στον Μπουρνέτ, ενώ είχε όπλο μαζί του, με αποτέλεσμα ο αστυνομικός να δηλώσει ότι δεν είχε άλλη επιλογή από τον να πυροβολήσει.

Το περιστατικό σημειώθηκε τον περασμένο Μάιο, όμως, το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα πριν λίγες ημέρες αποτυπώνοντας την αγριότητα με την οποία ο αστυνομικός σκότωσε τον άτυχο 64χρονο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...