Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Μεγάλη Βρετανία: Στο 1 δισ. το κόστος αν συνεχίσουν οι πλημμύρες

Σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις αναμένονται στο νησί ισχυρές καταιγίδες με τους ασφαλιστές να προετοιμάζονται για αποζημιώσεις προς τα νοικοκυριά ύψους 826 εκατ. ευρώ


H Ένωση Βρετανών Ασφαλιστών δέχτηκε από τις 23 Δεκεμβρίου έως τις 8 Ιανουαρίου 174.000 αιτήσεις για ζημιές


Στο 1 δισ. αναμένεται να φτάσει το κόστος των πλημμυρών στη Μεγάλη Βρετανία αν συνεχίσει η βροχόπτωση που έχει προκαλέσει την υπερχείλιση ποταμών, αναφέρει ο Jeremy Haynes, ασφαλιστικός σύμβουλός στην Deloitte.

Σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις αναμένονται στο νησί ισχυρές καταιγίδες με τους ασφαλιστές να προετοιμάζονται για αποζημιώσεις προς τα νοικοκυριά ύψους 826 εκατ. ευρώ.

Η Μεγάλη Βρετανία βίωσε τον υγρότερο Ιανουάριο της ιστορίας ενώ οι βροχόπτωση συνεχίστηκε με αμείωτο ρυθμό και τον Φεβρουάριο. Η Νότια Αγγλία χτυπήθηκε περισσότερο με 5.000 σπίτια να έχουν πλημμυρίσει και να έχει εκδοθεί κόκκινος συναγερμός για την περιοχή.

Αν συνεχίσουν τα ακραία καιρικά φαινόμενα και τον Φεβρουάριο, η ασφαλιστική βιομηχανία αναμένεται να αντιμετωπίσει κόστος 826 εκατ. ευρώ, σημείωσε ο James Rakow ασφάλιση εταίρος στη Deloitte.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...