Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Σοκ στην Αυστραλία: Σκότωσε τον 11χρονο γιο του μέσα στο γήπεδο με μπαστούνι του κρίκετ

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε μπροστά σε παιδιά, φίλους του αγοριού - Σε κατάσταση σοκ σε νοσοκομείο της πόλης η μητέρα του


Η μικρή πόλη Ταίμπ, 100 χλμ. νότια της Μελβούρνης, είναι συγκλονισμένη έπειτα από την χθεσινή φρικτή δολοφονία ενός 11χρονου αγοριού από τον ίδιο του τον πατέρα.


Έπειτα από το τέλος της προπόνησης του μικρού στο στάδιο της πόλης και μπροστά στα έντρομα βλέμματα των συμπαικτών του, ο 54χρονος χτύπησε τον γιο του με μανία στο κεφάλι με ένα μπαστούνι του κρίκετ και στη συνέχεια τον μαχαίρωσε πολλές φορές.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι προσπάθησε να συλλάβει τον 54χρονο πατέρα και αφού επιχείρησε να τον ακινητοποιήσει -μάταια- με τη ρίψη αερίων, τον πυροβόλησε τραυματίζοντάς τον. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου υπέκυψε στα τραύματά του.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο άνδρας που πυροβολήθηκε θανάσιμα ήταν ο πατέρας του παιδιού που είναι νεκρό και δεν αναζητούμε πλέον κανέναν άλλο ύποπτο», δήλωσε στον Τύπο ο διοικητής της αστυνομίας Νταγκ Φράιερ.

«Τα τραύματα ήταν βαριά και προκάλεσαν τον θάνατο του παιδιού αλλά δεν μπορώ να σας πω ακριβώς τι είδους τραύματα ήταν αυτά», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον αυστραλιανό Τύπο, ο άνδρας, ο οποίος ήταν γνωστός στην τοπική κοινωνία για τις βίαιες πράξεις του, ήταν σε διαδικασία χωρισμού με τη γυναίκα του και σε σύγκρουση όσον αφορά την κηδεμονία του παιδιού.

Ο μικρός ζήτησε από τη μητέρα του, η οποία τον περίμενε να τελειώσει την προπόνηση, να καθίσει λίγο περισσότερο να δει τον πατέρα του, τον οποίο συναντούσε μία φορά την εβδομάδα.

Η αστυνομία διευκρίνισε ότι το περιστατικό εκτυλίχθηκε μπροστά σε παιδιά, φίλους του αγοριού και σε γονείς οι οποίοι δεν είχαν τον χρόνο να επέμβουν. Η μητέρα ήταν επίσης παρούσα και πλέον νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της πόλης σε κατάσταση σοκ, ενώ δεν την έχουν ενημερώσει προς το παρόν ότι το παιδί της είναι νεκρό. Οι αρχές αρνήθηκαν να δώσουν άλλες διευκρινίσεις.

Η Τάιμπ είναι μια μικρή πόλη 3.300 κατοίκων.

«Είναι μια οδυνηρή στιγμή για όλο τον κόσμο εδώ. Για την οικογένεια, για την πόλη», δήλωσε ο διοικητής της αστυνομίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...