Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Daily Mail για Τιμοσένκο: «Μην ξεγελιέστε από το αγγελικό πρόσωπό της. Είναι αδίστακτη και διεφθαρμένη»

Η πασιονάρια της Ουκρανίας χρησιμοποιεί το «σεξουαλικό μαγνητισμό» της για να κερδίσει τους αντιπάλους της, υποστηρίζει Βρετανός δημοσιογράφος που έχει πάρει συνεντεύξεις από την πρώην πρωθυπουργό της χώρας


Μπορεί η αγγελική της ομορφιά και η φυλάκισή της να έχει κερδίσει τη συμπάθεια πολλών, όμως, η Γιούλια Τιμοσένκο κρύβει ένα σατανικό μυαλό πίσω από την αιθέρια όψη της.


Τουλάχιστον, αυτό υποστηρίζει συντάκτης της βρετανικής Daily Mail, ο οποίος είχε την ευκαιρία να πάρει συνέντευξη από την πρώην πρωθυπουργό της Ουκρανίας στο παρελθόν.

Για τον Έντουαρντ Λούκας, η πασιονάρια της Ουκρανίας, η οποία αποφυλακίστηκε την περασμένη εβδομάδα και έφτασε αμέσως στην πλατεία Ανεξαρτησίας της χώρας μιλώντας στους αντικυβερνητικούς διαδηλωτές χαρακτηρίζοντάς τους «ήρωες» που κατάφεραν να ξεριζώσουν τον «καρκίνο» του καθεστώτος Γιανουκόβιτς, δεν είναι ακριβώς όπως δείχνει.

«Οι ξανθές πλεξούδες της Τιμοσένκο και μερικές φορές η γατίσια συμπεριφορά της οδήγησε πολλούς σκληροπυρηνικούς πολιτικούς στην Ουκρανία και στο εξωτερικό να την υποτιμήσουν. Η αλήθεια είναι ότι η αποφασιστικότητά της είναι τρομακτική. Κανείς και τίποτα δε μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο της», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Λούκας, ο οποίος επισημαίνει ότι η άλλοτε πανίσχυρη πολιτικός είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή να «χρησιμοποιήσει τον αδιαμφισβήτητο σεξουαλικό μαγνητισμό της».

Μάλιστα, αποκαλύπτει ότι ένας πρέσβης του είχε εκμυστηρευτεί ότι ταξίδεψε με την Τιμοσένκο για δύο ώρες στην ηχομονωμένη και με φιμέ τζάμια λιμουζίνα της, βιώνοντας την πιο «απειλητική σεξουαλική εμπειρία της ζωής του».

Ο ίδιος ο συντάκτης παραδέχεται ότι έχει νιώσει αυτού του είδους την ενέργεια σε όλες τις συνεντεύξεις του μαζί της.

«Η γλώσσα του σώματός της, τα μάτια της, η κοκετίστικη κίνηση του κεφαλιού της, ο τόνος της φωνής της, σχεδόν σε υπνωτίζουν. Είναι, όμως, ικανή και για εκρήξεις θυμού. Την έχω δει να τσιρίζει και να βρίζει σε στιγμές οργής. Το γατάκι μετατρέπεται σε τίγρη», αναφέρει ο Λούκας.

Από τις επιτυχίες της με το άλλο φύλο, θεωρείται το χαμόγελο στα χείλη του Ρώσου προέδρου, Βλάντιμιρ Πούτιν, κατά τη διάρκεια συνάντησής τους, όπως και η δήλωσή του ότι πρόκειται για μία γυναίκα που μπορεί να κάνει μπίζνες μαζί της.

Ταλαντούχα στις καμπάνιες της, με χαρισματικό λόγο, ικανή επιχειρηματίας, η Τιμοσένκο, ξεκίνησε ανοίγοντας αλυσίδα υπόγειων βιντεοκλάμπ με πειρατικές κινηματογραφικές ταινίες του Χόλιγουντ, στη συνέχεια καταπιάστηκε με υπολογιστές και γκάτζετς, απέσπασε μεγάλα κυβερνητικά συμβόλαια και δημιούργησε έναν κολοσσό με μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες μονοπωλίου ενέργειας, καθιστώντας την «πριγκίπισσα του φυσικού αερίου».

Για την Τιμοσένκο, όμως, που πιστεύει στην αστρολογία και τη μετενσάρκωση έχοντας την εντύπωση ότι στην προηγούμενη ζωή της ήταν η Εβίτα Περόν, η πολιτική αφορούσε περισσότερο στη νίκη και την εξουσία, παρά στη βελτίωση των ζωών των ψηφοφόρων της, όπως επισημαίνει το βρετανικό δημοσίευμα.

Όταν η ηγέτιδα της Πορτοκαλί Επανάστασης, οδηγήθηκε στη φυλακή με την κατηγορία ότι απέσπασε 320 εκατομμύρια δολάρια από εμπορική συμφωνία όσο ήταν πρωθυπουργός, καθώς και για σειρά άλλων σκανδάλων, διατράνωνε ότι είναι αθώα και έστελνε μηνύματα στον πρόεδρο Γιανουκόβιτς μέσα από το κελί, καταγγέλλοντας βία και κακοποίηση.

Τώρα που η πριγκίπισσα είναι ελεύθερη, μπορεί να αποτελέσει την ελπίδα των Ουκρανών και της χώρας της, όμως, όπως τονίζει ο Λούκας: «Η δίψα της για εξουσία, η ιδιοτέλειά της και η περιφρόνησή της για τους ανθρώπους με κάνουν να έχω αμφιβολίες».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...