Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Η γυναίκα του έπιασε τον 90χρονο Γιαρουζέλσκι στο κρεβάτι με τη νοσοκόμα

Η 84χρονη Μπάρμπαρα Γιαρουζέλσκι δήλωσε σε εφημερίδα της Πολωνίας πως έπιασε τον άνδρα της «κάτω από την κουβέρτα του» να κάνει σεξ με τη νοσοκόμα που τον προσέχει καθημερινά εδώ και πέντε χρόνια.


Όπως λέει η σύζυγος του τελευταίου κομμουνιστή ηγέτη της Πολωνίας, του ανθρώπου που «κατέπνιξε» με στρατιωτικό νόμο το κίνημα Αλληλεγγύης, ο άνδρας της έχει ξετρελαθεί με την 55χρονη νοσοκόμα, την Dorota W., γιατί εκείνη του δίνει λιχουδιές και φοράει ψηλοτάκουνα παπούτσια.



«Περίμενε να φύγω και αμέσως έτρεχε στο δωμάτιο του συζύγου μου κι έχωνε το κεφάλι της κάτω από την κουβέρτα» είπε η 84χρονη, κατηγορώντας την 55χρονη νοσοκόμα πως μεγαλοποίησε τη φτώχεια της για να πείσει τον Γιαρουζέλσκι να μοιραστεί μαζί της τη σύνταξή του, αλλά και πως είναι αλκοολική.


«Εάν ο άνδρας μου δεν ξεφορτωθεί αυτήν τη γυναίκα, θα ζητήσω διαζύγιο. Είναι θέμα αξιοπρέπειας» είπε η Γιαρουζέλσκα και αποκάλυψε πως εδώ και τέσσερις μήνες έχει έτοιμα τα χαρτιά για το διαζύγιο.


H γυναίκα πίσω από το σκάνδαλο είναι μια 50χρονη η οποία είχε εργαστεί ως καθαρίστρια στο σπίτι του πρώην προέδρου της Πολωνίας, πριν γίνει νοσοκόμα του. Σύμφωνα με την κυρία Γιαρουζέλσκι, επισκέπτεται τον πρόεδρο καθημερινά στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται για καρκίνο στους λεμφαδένες «και του πηγαίνει φαγητό. Αυτή η γυναίκα τον έχει τυλίξει και τον θέλει για τα χρήματα. Ο άντρας μου με προειδοποίησε ότι δεν θα μου δώσει ποτέ διαζύγιο και με κατηγόρησε ότι έχασα τα λογικά μου αλλά αυτό είναι ψέμα» είπε. Πηγή LeParisien.fr


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...