Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Το μυστικό της νεότητας του Βλαντίμιρ Πούτιν κρύβεται στα... γιατροσόφια της γιαγιάς

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία ότι είναι αθλητικό τύπος (φωτογραφία από επίσκεψή του στη Σιβηρία)
Στα παραδοσιακά γιατροσόφια της γιαγιάς κρύβεται το μυστικό της νεότητας του Βλαντίμιρ Πούτιν. Ο γιατρός του Προέδρου της Ρωσίας θέλησε να μοιραστεί με όλο τον κόσμο το μυστικό αυτό, αποκαλύπτοντας ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο, ούτε και το γεγονός ότι ο Πούτιν δείχνει αρκετά χρόνια νεότερος.

«Επιλέγει τα γιατροσόφια της γιαγιάς: τσάι με μέλι, σάουνα ή μασάζ. Είναι επιφυλακτικός απέναντι σε χάπια και φαρμακευτικές αγωγές» λέει ο Σεργκέι Μιρόνοφ, κορυφαίος γιατρός του Κρεμλίνου, στο ρωσικό περιοδικό Itogi.

Για να διατηρήσει καλή φυσική κατάσταση ο 60χρονος Πούτιν αθλείται συχνά, ενώ του αρέσει το κολύμπι και το τζούντο. Δεν χάνει δε ευκαιρία να κοιμάται. Σύμφωνα με τον Μιρόνοφ, ο Πούτιν εκμεταλλεύεται ακόμα και τον χρόνο που βρίσκεται στο αεροπλάνο για να κοιμηθεί και να γεμίσει ενέργεια ώστε να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις του.

Εδώ και πολλά χρόνια ο Πούτιν καλλιεργεί την εικόνα του ιδιαίτερα δραστήριου, αθλητικού Προέδρου. Ο ίδιος δεν δίστασε να αποκαλύψει γεμάτος αυτοπεποίθηση την καλογυμνασμένη φιγούρα του που φαίνεται πως είναι ζηλευτή από άντρες της ηλικίας του, στην επίσκεψή του προ ημερών στη Σιβηρία. Οι φωτογραφίες με τον ίδιο, γυμνό από τη μέση και πάνω ή να κρατά έναν λούτσο, έκαναν τον γύρο του Διαδικτύου.

Οσο για τις φήμες που θέλουν τον Πούτιν να αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και να ταλαιπωρείται από παλιό χτύπημα στην πλάτη, ο γιατρός του τις διέψευσε και σχολίασε: «Είναι σύνηθες φαινόμενο στη Ρωσία να "φουσκώνουν" ιστορίες για την υγεία των στελεχών της κυβέρνησης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...