Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Σε πόλεμο κατά του αιγυπτιακού στρατού καλεί τους μουσουλμάνους στέλεχος της Αλ Κάιντα

«Ο αιγυπτιακός στρατός είναι ένας στρατός που επιτίθεται σε τζαμιά και στο Κοράνι, που σκοτώνει και τραυματίζει ειρηνικούς διαδηλωτές», τόνισε εκπρόσωπος του Ισλαμικού Κράτους του Ιράκ


Στέλεχος της Αλ Κάιντα στο Ιράκ κάλεσε σήμερα, Σάββατο, τους μουσουλμάνους να πάρουν τα όπλα κατά του αιγυπτιακού στρατού τονίζοντας ότι η αιματηρή καταστολή σε βάρος ισλαμιστών διαδηλωτών έδειξε ότι οι ειρηνικές μέθοδοι είναι ανούσιες.

Ο αιγυπτικός στρατός πολεμά τις μουσουλμανικές πεποιθήσεις, δήλωσε ο Αμπού Μοχάμεντ αλ-Αντνάνι, εκπρόσωπος του Ισλαμικού Κράτους του Ιράκ, σε μήνυμά του που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα των τζιχαντιστών.

«Ο αιγυπτιακός στρατός είναι ένας στρατός που προστατεύει τους Εβραίους, τους Κόπτες και τους Χριστιανούς που μάχονται κατά του Αλλάχ και του προφήτη του.

Είναι ένας στρατός που επιτίθεται σε τζαμιά και στο Κοράνι, που σκοτώνει και τραυματίζει ειρηνικούς διαδηλωτές», τόνισε.

Ο ίδιος εκπρόσωπος κατήγγειλε τους τυραννικούς στρατούς μουσουλμανικών χωρών, κυρίως της Λιβύης, της Τυνησίας και της Συρίας, υποστηρίζοντας ότι οι «μουσουλμάνοι πρέπει να τους πολεμήσουν, κυρίως τον αιγυπτιακό στρατό».

Ο αλ-Αντνάνι επέκρινε δριμύτατα τους Αδελφούς Μουσουλμάνους στην Αίγυπτο, γιατί είναι χειρότεροι από τα λαϊκά κόμματα (...) επειδή μάχονται περισσότερο για τη δημοκρατία παρά για τον τζιχάντ (ιερό πόλεμο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...