Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Βίντεο: Τέσσερις νεκροί από την πτώση ελικοπτέρου στη Σκωτία

Δείτε τις εικόνες από την επιχείρηση διάσωσης - Η πτώση του Σούπερ Πούμα ήταν τόσο αιφνίδια που ο πιλότος δεν είχε καμία απολύτως δυνατότητα να κάνει ελεγχόμενη προσγείωση


Τέσσερις νεκροί και 14 τραυματίες είναι τελικά ο απολογισμός της πτώσης ελικοπτέρου, την Παρασκευή, σε θαλάσσια περιοχή δυτικά του Σέτλαντ, στις βορειοανατολικές ακτές της Σκωτίας.

Το Σούπερ Πούμα, το οποίο ανήκει στην εταιρία CHC που παρέχει υπηρεσίες μεταφοράς εργαζομένων από και προς πετρελαϊκές εγκαταστάσεις, στη Βόρεια Θάλασσα, κατέπεσε στη θάλασσα περίπου δύο μίλια πριν προσεγγίσει το αεροδρόμιο του Σέτλαντ.

Μετέφερε 16 επιβάτες και δύο μέλη πληρώματος.

Η CHC δεν είναι σε θέση να διευκρινίσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα, ωστόσο σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, φαίνεται πως το Σούπερ Πούμα είχε καταστροφική απώλεια δύναμης, κάτι που σημαίνει ότι η πτώση στη θάλασσα έγινε τόσο ξαφνικά που ο πιλότος δεν είχε τη δυνατότητα να κάνει ελεγχόμενη προσγείωση.

Οι αρχές εντόπισαν τα τρία πτώματα και ψάχνουν ακόμη να βρουν τον τέταρτο νεκρό. Οι 14 άλλοι επιβάτες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο και όπως διαπιστώθηκε τα τραύματά τους δεν ήταν σοβαρά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...