Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Εκτός από την MI6, εμπλέκουν και την SAS στον θάνατο της Νταϊάνα

- Νέα στοιχεία φέρνει στο φως η Daily Mail - Τι έγραφε το δαχτυλίδι που της δώρισε λίγο πριν φύγουν από το Ριτζ ο Ντόντι Αλ Φαγιέντ - Τι λένε οι μάρτυρες για τη μοτοσικλέτα και το αυτοκίνητο που ακολουθούσαν τη μοιραία Μερσεντές του ζεύγους


Δεκαέξι χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα στο Παρίσι στις 31 Αυγούστου του 1997. Η  είδηση είχε συγκλονίσει τον κόσμο, αφού η πριγκίπισσα ήταν ένα από τα γνωστότερα και πιο αγαπητά πρόσωπα της Βρετανίας και των απανταχού βασιλικών οικογενειών. Η πριγκίπισσα του λαού Νταϊάνα, που αγαπήθηκε όσο λίγοι, έφυγε άδοξα στα 36 της, αφήνοντας δύο παιδιά ορφανά και ένα έθνος στο πένθος. Δεκαέξι χρόνια μετά οι θεωρίες συνεχίζονται.

Μια αγνώστου ταυτότητας μηχανή που ήταν δίπλα στο αμάξι δίνει νέα στοιχεία για το τι συνέβη εκείνο το βράδυ.

Η τελευταία φωτογραφία της πριγκίπισσας Νταιάνα λίγα λεπτά πριν πεθάνει την δείχνει να κάθεται με τον τότε σύντροφο της Ντόντι  στο πίσω κάθισμα της λιμουζίνας. Και να κοιτάει απεγνωσμένα αν πίσω τους βρίσκονται οι παπαράτσι.

Το τι συνέβη τα επόμενα δύο λεπτά, είναι στο επίκεντρο της Σκοτλαντ Γιάρντ σύμφωνα με αποκάλυψη από σκοπευτή των μυστικών υπηρεσιών της Βρετανίας SAS, ότι δολοφόνησαν την Νταιάνα λίγα δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του αμαξιού στο τούνελ το μοιραίο βράδυ που άφησε την τελευταία της πνοή.

Πολλοί θεωρούν ότι αυτοί οι ισχυρισμοί είναι ακόμα μια θεωρία συνωμοσίας ανάμεσα στις τόσες που γράφτηκαν για την Νταϊάνα. Η επίσημη έρευνα κατέληξε πριν πέντε χρόνια στο ίδιο συμπέρασμα. Η εφημερίδα Daily Mail όμως έχει άλλη γνώμη.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...