Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Βίντεο: Μέλη ισπανικού συνδικάτου «απαλλοτρίωσαν» σχολικά είδη από σούπερ μάρκετ

«Το υπουργείο Εσωτερικών θα αντιδράσει» στην ενέργεια αυτή, τόνισε εκπρόσωπός του, υποσχόμενος ότι τα μέλη του συνδικάτου «θα εντοπιστούν και θα συλληφθούν» 

Σχολικά είδη που θα μοιραστούν σε φτωχά παιδιά ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς «απαλλοτρίωσαν» περισσότερα από 200 μέλη του Ανδαλουσιανού Συνδικάτου Εργαζομένων από σούπερ μάρκετ στη Σεβίλλη.

Τα μέλη συνδικάτου βγήκαν από το σουπερμάρκετ σπρώχνοντας δέκα καροτσάκια γεμάτα με τετράδια, στιλό, μολύβια, γόμες και λεξικά, τα φόρτωσαν όλα γρήγορα σε φορτηγάκια που τους περίμεναν κι έφυγαν.

«Το υπουργείο Εσωτερικών θα αντιδράσει» στην ενέργεια αυτή, τόνισε ένας εκπρόσωπός του, υποσχόμενος ότι «θα εντοπιστούν και θα συλληφθούν» τα μέλη του SAT που μετείχαν στην κινητοποίηση, ώστε να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Τα "απαλλοτριωμένα" σχολικά είδη «θα μοιραστούν τις επόμενες ημέρες σε οικογένειες που έχουν ανάγκη», εξήγησε το SAT σε ανακοίνωσή του. Με αυτήν την «συμβολική ενέργεια» το Συνδικάτο ήθελε «να επιστήσει την προσοχή στην κατάσταση των δύο εκατομμυρίων Ανδαλουσιανών που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας και στις 400.000 οικογένειες που δεν λαμβάνουν καμία βοήθεια και όλα τους τα μέλη είναι άνεργα», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...