Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Σοκ στις ΗΠΑ: Έφηβοι χτύπησαν μέχρι θανάτου βετεράνο του Β' Παγκοσμίου Πολέμου

Συνελήφθη ο ένας εκ των δύο δραστών – Τον ξυλοκόπησαν την ώρα που έμπαινε σε τοπική παμπ για να παίξει μπιλιάρδο


Αποτροπιασμό προκαλεί ο ξυλοδαρμός μέχρι θανάτου ενός 88χρονου στις ΗΠΑ από δύο εφήβους. 

Ο άτυχος ηλικιωμένος ήταν βετεράνος του αμερικανικού στρατού και είχε τραυματιστεί στην μάχη της Οκινάβα στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Σύμφωνα με την αστυνομία δέχτηκε επίθεση -για άγνωστο λόγο- από δύο εφήβους το βράδυ της Τετάρτης στην πόλη Σποκέιν της Ουάσιγκτον. Σύμφωνα με μάρτυρες, οι δύο ύποπτοι, ήταν μαύροι άνδρες ηλικίας 16-19 ετών και επιτέθηκαν στον Μπέλτον τη στιγμή που ο ηλικιωμένος έμπαινε σε τοπική παμπ για να παίξει μπιλιάρδο.

Ο 88χρονος βρέθηκε στο αυτοκίνητό του σοβαρά τραυματισμένος και διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Τελικά υπέκυψε στα τραύματά του στο τοπικό νοσοκομείο την επόμενη μέρα.

Μπορεί οι ύποπτοι να διέφυγαν μετά την επίθεση, όμως οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τα πρόσωπά τους και ο ένας από τους δύο τελικά συνελήφθη. Μέχρι στιγμής η αστυνομία δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα παραπάνω στοιχεία για την ταυτότητα του δράστη.

Σκοτώνουν για «πλάκα» στις ΗΠΑ;

Την ίδια στιγμή πολλά ερωτηματικά δημιουργούνται μετά από την νέα αδικαιολόγητη δολοφονική επίθεση στην Ουάσιγκτον, καθώς λίγες ημέρες πριν στην πόλη Ντούνκαν δολοφονήθηκε ένας 22χρονος Αυστραλός φοιτητής από τρεις ανηλίκους.

Πολλά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για νέα μόδα στις ΗΠΑ, ενώ έντονος είναι ο προβληματισμός για τις λεγόμενες «τυχαίες» δολοφονικές επιθέσεις στις αμερικανικές πόλεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...