Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Συρία: Με το δάκτυλο στην σκανδάλη ο στρατός της χώρας

Ο στρατός της Συρίας «είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει όλες τις προκλήσεις και όλα τα σενάρια» σημειώνει σε γραπτή δήλωσή του ο αλ Χάλκι


Ο συριακός στρατός έχει κινητοποιηθεί, έχει το δάκτυλο στην σκανδάλη, δήλωσε στην κρατική τηλεόραση ο πρωθυπουργός της Συρίας Ουάελ αλ Χάλκι.

Ειδικότερα σε γραπτή δήλωση την οποία μετέδωσε η κρατική τηλεόραση της Συρίας, ο αλ Χάλκι πρόσθεσε ότι ο στρατός της Συρίας «είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει όλες τις προκλήσεις και όλα τα σενάρια».

Την ώρα που οι ειδικοί του ΟΗΕ στα χημικά όπλα εγκατέλειψαν το πρωί τη χώρα, οι συριακές αρχές δηλώνουν ότι προετοιμάζονται για το ενδεχόμενο να υποστούν αμερικανικές αεροπορικές επιδρομές και να αμυνθούν.

Νωρίτερα ανώτατος αξιωματικός των συριακών υπηρεσιών ασφαλείας είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι η Δαμασκός περιμένει «μια επίθεση ανά πάσα στιγμή» και πρόσθεσε ότι η χώρα του είναι «επίσης έτοιμη να ανταποδώσει ανά πάσα στιγμή».

«Αυτή η αδικαιολόγητη επίθεση δεν θα μείνει χωρίς απάντηση», πρόσθεσε ο αξιωματικός και τόνισε: «Η επίθεση αυτή δεν έχει καμιά σχέση ούτε με την ηθική, ούτε με το διεθνές δίκαιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...