Πέμπτη, 8 Αυγούστου 2013

Γκορμπατσόφ: Η είδηση για το θάνατό μου είναι... υπερβολική

Διαψεύδει τις φήμες που κυκλοφόρησαν στο Τwitter ότι πέθανε ο τελευταίος ηγέτης της ενωμένης Σοβιετικής Ένωσης

«Μάταια το ελπίζουν. Είμαι ζωντανός και είμαι καλά»: Αυτά ήταν τα λόγια που χρησιμοποίησε ο τελευταίος ηγετης της Σοβιετικής Ένωσης Μιχαήλ Γκορμπατσόφ για να διαψεύσει την είδηση του θανάτου του που έκανε χθες τον γύρο του κόσμου όταν χάκερς «χτύπησαν» το λογαριασμό του ρωσικού ειδησεογραφικού πρακτορείου, Ria-Novosti, στο Twitter.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Novaïa Gazeta, της οποίας είναι μέτοχος,ο 82χρονος είπε ότι η είδηση είναι υπερβολική και πως κάποιος θέλει μάλλον να προβάλει τις σελίδες του στο Twitter ή εκτελεί εντολές κάποιου κέντρου εξουσίας.

Οι χάκερς ανακοίνωσαν ότι ο Γκορμπατσόφ  πέθανε σε καφέ του Εκατέρινμπουργκ στα Ουράλια

Το Ria-Novosti υπογράμμισε σήμερα ότι το μήνυμα αποσύρθηκε από τους λογαριασμούς του στο Twitter πέντε λεπτά μετά την ανάρτησή του και ανακοίνωσε την πρόθεσή του να ζητήσει από την εισαγγελία και την ομοσπονδιακή υπηρεσία ασφαλείας (FSB) να διενεργήσουν έρευνα.

Ο Γκορμπατσόφ, ο οποίος πάσχει από διαβήτη, νοσηλεύτηκε στις αρχές Ιουνίου για ένα τσεκ-απ. Στις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις του εμφανίστηκε κουρασμένος και με πρησμένο το πρόσωπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...