Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

Κοσμήματα 100.000 δολ. έκαναν φτερά από κτίριο που μένουν δισεκατομμυριούχοι!

Το κτίριο με τα πιο πολυτελή διαμερίσματα στον κόσμο έχει κλυδωνιστεί από μια σειρά μυστηριωδών κλοπών


To πιο πλούσιο και πολυτελές κτίριο του κόσμου στην λεωφόρο Park στον αριθμό 740 έχει κλυδωνιστεί από μια σειρά μυστηριωδών κλοπών πολύτιμων κοσμημάτων.

Το θρυλικό κτίριο, το οποίο ήταν το σπίτι των παιδικών χρόνων της Ζακλίν Κένεντι Ωνάση, διαθέτει πολλά διαμερίσματα και αξίζει περισσότερα από 60 εκατομμύρια δολάρια. Στο εν λόγω κτίριο έχουν φιλοξενηθεί προσωπικότητες όπως οι: David Koch, Stephen Schwarzman, John Thain, ο κληρονόμος των καλλυντικών Estee Lauder, Ronald Lauder καθώς και η σχεδιάστρια Vera Wang.

Σύμφωνα με την αστυνομία, κοσμήματα άνω των 100.000 δολαρίων έχουν κάνει φτερά από τον περασμένο Μάιο από τέσσερα ξεχωριστά δωμάτια. Δαχτυλίδια γάμου, ρολόγια ανεκτίμητης αξίας και πανάκριβα μενταγιόν είναι μόνο μερικά από τα κοσμήματα που έχουν κλαπεί. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι οι περισσότεροι ιδιοκτήτες των κοσμημάτων αυτών είναι τόσο πλούσιοι που είναι πολύ πιθανό είτε να μην θυμόντουσαν ότι είχαν αυτά τα κοσμήματα ή να μην είχαν προσέξει ότι λείπουν από τις θυρίδες τους.

Μια ανώνυμη πηγή αναφέρει: «Τουλάχιστον τέσσερα διαμερίσματα έχουν παραβιαστεί. Τα περισσότερα θύματα δεν έχουν καταλάβει καν ότι λείπουν πολυτιμα αντικείμενα από τις συλλογές τους. Εξάλλουν πολλοί είναι εκείνοι που έχουν πρόσβαση στα σπίτια τους, από υπηρετικό προσωπικό μέχρι εργάτες που πηγαίνουν για επισκευές».

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης -η οποία δεν έχει αποκαλύψει τις ταυτότητες των θυμάτων- επιβεβαίωσε την είδηση και είπε πως η πρώτη κλοπή έγινε μεταξύ 30 Μαΐου και 6 Ιουνίου και οι ιδιοκτήτες το ανέφεραν στις 26 Ιουνίου. Ενα ρολόι εκλάπη από τον 6ο όροφο και σκουλαρίκια και ρολόι εκλάπησαν επίσης από τον 14ο όροφο στο οποίο διαμένουν ο Σταύρος Νιάρχος και ο δισεκατομμυριούχος Ισραελ Ενγκάντερ.

Το τρίτο περιστατικό - έγινε στον τρίτο όροφο μεταξύ 31 Μαΐου και 19 Ιουνίου και από το διαμέρισμα εκλάπησαν σκουλαρίκια και διαμαντένιο βραχιόλι. Η κλοπή είχε αναφερθεί στις 16 Ιουλίου. Από άλλο όροφο έχουν κλαπεί βέρες και ρολόι.
«Εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου και της διαχείρισης του κτιρίου, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι υπάρχει έρευνα σε εξέλιξη», είπε η Amy Goltzer, υπεύθυνη επικοινωνίας της εταιρείας που διαχειρίζεται το κτίριο.

πηγή: nypost
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...