Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Ατραξιόν αυτοί που χρεοκόπησαν την Ισλανδία


Οι Ισλανδοί τελικά δεν «παίζονται»… Μπορεί να χρεοκόπησαν και τα οικονομικά τους να έχουν πιάσει πάτο, αλλά τουλάχιστον δεν χάνουν το χιούμορ τους… προσπαθώντας να το διασκεδάσουν κιόλας!!!!

Πώς;;;

Έφτιαξαν και κυκλοφόρησαν μπλουζάκια, με αφορμή την έκρηξη του ηφαιστείου με το δύσκολο όνομα, το Εϊαφιαλαϊόκουλ, το οποίο μετά από 200 χρόνια αδράνειας δραστηριοποιήθηκε…. Τα μπλουζάκια λοιπόν δείχνουν το ηφαίστειο να εκρήγνυται και από κάτω γράφουν: «Κάτω τα χέρια από την Ισλανδία. Μπορεί να μην έχουμε μετρητά αλλά έχουμε στάχτη». Μήπως να κάναμε κι εμείς το ίδιο και αντί για ηφαίστειο να βάζαμε έναν τσολιά;;;

Επιπλέον το χιούμορ και ο αυτοσαρκασμός τους δε σταματά εδώ… Αυτοί που θεωρούνται ότι οδήγησαν τη χώρα στην χρεοκοπία με την κακή διαχείριση της οικονομίας, έχουν γίνει θέματα ξενάγησης για τους τουρίστες. Οι τουρίστες μπαίνουν σε ένα τρενάκι όπως αυτό που εμείς έχουμε στο Θησείο και στο Μοναστηράκι και μόλις φτάσουν έξω από το υπουργείο Οικονομικών για παράδειγμα της χώρας, τότε οι ξεναγοί δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου να κάνουν τους τουρίστες να καταλάβουν τί έκαναν οι πολιτικοί. Τα κοσμητικά επίθετα φυσικά και δεν λείπουν από την περιγραφή. Μην δίνετε ιδέες….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...