Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Οταν η Μέρκελ συνάντησε τον "Εξολοθρευτή"

Υποτίθεται ότι ήταν μια επίσημη συνάντηση, στο πλαίσιο της οποίας θα συζητιόντουσαν σημαντικά πολιτικά ζητήματα. Στην πραγματικότητα όμως, η συνάντηση της Γερμανίδας καγκελάριου Ανγκελα Μέρκελ και του κυβερνήτη της Καλιφόρνιας Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ στο Λος Αντζελες θύμιζε περισσότερο τουριστική ξενάγηση. 

Οι δύο πολιτικοί συναντήθηκαν για πρωινό στην ηλιόλουστη Καλιφόρνια προκειμένου να συζητήσουν περί ανεργίας και άλλων θεμάτων. Ωστόσο πολύ γρήγορα άφησαν στην άκρη τις βαριές συζητήσεις και αποφάσισαν να το ρίξουν λίγο έξω, με μια επίσκεψη στο Χόλιγουντ και πιο συγκεκριμένα στα στούντιο παραγωγής της Warner Bros. 

Ως πρώην ηθοποιός, ο «Εξολοθρευτής» Σβαρτζενέγκερ ήταν ο πλέον κατάλληλος να ξεναγήσει τη Γερμανίδα καγκελάριο στην περιοχή και να απαντήσει σε όλες τις απορίες της, προτού οι δυο τους κατευθυνθούν στο Getty Museum για να γευματίσουν με θέα ολόκληρο το Λος Αντζελες. 

Χάρη στη βοήθεια του βραβευμένου με Οσκαρ παραγωγού Αρθουρ Κον, στο γεύμα ήταν προσκεκλημένα μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της κινηματογραφικής βιομηχανίας, όπως ο Μπρους Γουίλις και η Νικόλ Κίντμαν, οι οποίοι όμως παρά το γεγονός ότι είχαν αποδεχτεί την πρόσκληση, δεν εμφανίστηκαν ποτέ. Το παρών έδωσαν μονάχα γερμανικής καταγωγής σταρ, όπως το μοντέλο και παρουσιάστρια Χάιντι Κλουμ με τον σύζυγό της Seal, αλλά και ο διάσημος παρουσιαστής της γερμανικής τηλεόρασης Τόμας Γκότσαλκ. 

Η συζήτηση, στην οποία συμμετείχε και ο δήμαρχος του Λος Αντζελες, Αντόνιο Ραμόν Βιλαρεγκόζα, περιστράφηκε -όπως ήταν φυσικό- γύρω από τον κινηματογράφο και συγκεκριμένα τη βραβευμένη με Οσκαρ γερμανική ταινία «Οι ζωές των άλλων». 
Με τη Χάιντι Κλουμ η Μέρκελ είχε την ευκαιρία να συζητήσει για τη λειτουργία των γερμανικών σχολείων στις ΗΠΑ. Το top model, που εμφανίστηκε με ανανεωμένο look και ψηλοτάκουνα ύψους τουλάχιστον 15 πόντων, δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενο που είχε την τιμή να γευματίσει με την Γερμανίδα πολιτικό και δέχτηκε με μεγάλη χαρά να ποζάρει στο πλευρό της. 


ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...