Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Έφηβη πούλησε την 7χρονη αδερφή της για βιασμό

Ο απόλυτος παραλογισμός και φρίκη αποκαλύφθηκαν στο Νιου Τζέρσι των ΗΠΑ: μία 15χρονη πούλησε την 7χρονη αδερφή της για σεξουαλικά όργια με 7 αγόρια, τα οποία και παρακολούθησε!

Το απεχθές περιστατικό έγινε την περασμένη Κυριακή, σε ένα πάρτι που γινόταν σε διαμέρισμα κοντά στο σπίτι των δύο κοριτσιών.

Η έφηβη πήρε μαζί της την μικρή προφασιζόμενη ότι δεν ήθελε να την αφήσει μόνη στο σπίτι και, αφού κανόνισε με τα αγόρια να την κακοποιήσουν, παρακολούθησε τον βιασμό!

«Την χάιδευαν, την κακοποίησαν και την βίασαν», είπε αστυνομικός, προσθέτοντας πως τα αγόρια απειλούσαν την μικρή ότι θα την σκοτώσουν αν φωνάξει ή πει σε οποιονδήποτε όσα φρικιαστικά έζησε.

Όταν οι γονείς των κοριτσιών επέστρεψαν και η ώρα περνούσε, ανησύχησαν και ειδοποίησαν την αστυνομία. Στο μεταξύ, δύο γυναίκες είχαν βρει την 7χρονη να κλαίει έξω από το διαμέρισμα - κολαστήριο και την πήγαν σπίτι της.

Η μικρή ξέσπασε σε κλάματα και αποκάλυψε τι είχε συμβεί, ενώ διακομίστηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Η αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε την 15χρονη, η οποία κρατείται προσωρινά σε αναμορφωτήριο. Εναντίον της εκκρεμούν κατηγορίες για κακοποίηση ανηλίκου και μαστροπεία, ενώ υπάρχει αίτημα να αντιμετωπιστεί δικαστικά ως ενήλικη.

«Είναι άρρωστο. Είναι ένα από τα χειρότερα εγκλήματα που έχω δει τα τελευταία 20 χρόνια», δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης

1 σχόλιο:

  1. ..και με τα υπολοιπα τσογλανια τι εγινε;;it takes two to tango οπως λενε.Γιατι..χωσανε μεσα μοναχα την 15αχρονη;και οι υπολοιποι λεχριτες μεσα!!Για καμια 50αρια χρονια κιολας και μαλιστα σε καταναγκαστικα εργα!!!!!!οχι καταδικες σε θανατο αλλα να πεθαινουν καθε μερα καθε ωρα καθε στιγμη οι αλητες!!!!!!!!-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...