Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Καταδίκη 38χρονου γυμναστή για σεξουαλική κακοποίηση πέντε αγοριών



Ένας 38χρονος Γερμανός γυμναστής που είχε γυρίσει βίντεο στα οποία απεικονιζόταν ο ίδιος να κακοποιεί σεξουαλικά νεαρά αγόρια καταδικάστηκε σήμερα Δευτέρα σε ποινή κάθειρξης 10½ ετών.

Η ομοσπονδιακή αστυνομία, που ανακάλυψε τα βίντεο στο Διαδίκτυο, είχε ζητήσει από Γερμανικά τηλεοπτικά δίκτυα να μεταδώσουν εικόνες του προσώπου του άνδρα και των αγοριών πέρυσι, στο πλαίσιο της καταδίωξής του σε πανεθνικό επίπεδο.

Παραδόθηκε στην αστυνομία την ίδια ημέρα που η μητέρα των δίδυμων αγορών ειδοποίησε την αστυνομία ότι στις εικόνες ήταν οι γιοι της.

Ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε ότι είναι ένοχος για 18 κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης σε βάρος πέντε αγοριών το διάστημα από το 2002 ως το 2009. Συναντιόταν με τα αγόρια όταν τα δίδασκε γυμναστική ή μουσική. Γονείς τον άφηναν να κοιμάται στα δωμάτιά τους όταν πήγαινε να περάσει κάποιες ημέρες με την οικογένεια.

Η γερμανική ομοσπονδιακή αστυνομία ανακάλυψε τουλάχιστον 42 βίντεο σε έφοδό της. Αναγγέλλοντας την ποινή του στην πόλη Τρίερ, ο δικαστής Άλμπρεχτ Κάιμπουργκ είπε ότι αυτά ήταν «πιθανότατα μόνο το ορατό κομμάτι του παγόβουνου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...