Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Σκότωσε με τσεκούρι τον πατέρα του 14χρονος για το βίντεο-γκέιμ

Έφηβος 14 ετών στη Ρωσία σκότωσε τον πατέρα του με διαδοχικά κτυπήματα με τσεκούρι στο πρόσωπο και στο κεφάλι, όταν το θύμα τού αποστέρησε το βιντεο-παιχνίδι του, συγκεκριμένα την «κονσόλα» του.

Όπως ανακοίνωσε η εισαγγελία στο Κρασνοντάρ στη νοτιο-δυτική Ρωσία, το φονικό έγινε στις 12 Απριλίου στην πόλη Τουπσέ-1.200 χλμ από τη Μόσχα- στη μία τη νύχτα, ενώ ο πατέρας κοιμόταν.

Οπως διέρρευσε, το φονικό έγινε ύστερα από την τιμωρία του ανηλίκου από τον πατέρα του, γιατί ο έφηβος έπαιζε συνεχώς με το βιντεο-παιχνίδι κι οι γονείς του τόν έβλεπαν διαρκώς με τα μάτια του στραμμένα
στην κονσόλα.

Μια μέρα, που αποδείχθηκε μοιραία, ο πατέρας αποφάσισε να τού στερήσει την κονσόλα του αγαπημένου του παιχνιδιού, στο τέλος μιάς ολόκληρης εβδομάδας που, εκτός των ωρών που κοιμόταν, ο έφηβος είχε γίνει αχώριστος με το ηλεκτρονικό παιχνίδι.

Μετά το φονικό, η κατατρομαγμένη μητέρα του μικρού...παρέδωσε την κονσόλα στο παιδί της, που είχε την ψυχραιμία να παίξει κάποιες ώρες πριν να πάει να κοιμηθεί.

Τότε μόνο η μητέρα ειδοποίησε συγγενείς και τους είπε τι είχε διαδραματιστεί...

Εκείνοι, με τη σειρά τους, ενημέρωσαν τους αστυνομικούς, που συνέλαβαν τον νεαρό πατροκτόνο. Ο νεαρός δράστης είχε «λευκό» ποινικό μητρώο και κρατείται μέχρι να γίνει η δίκη του. Στη Ρωσία, μπορεί να καταδικαστείς για φόνο και στην ηλικία των 14ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...