Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Αυγά στον Μπερλουσκόνι, πριν τη συνάντησή του με τον Ρέντσι

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση του γραμματέα του Δημοκρατικού Κόμματος, Ματέο Ρέντσι, με τον Ιταλό πρώην πρωθυπουργό και επικεφαλής του κόμματος Φόρτσα Ιτάλια, Σίλβιο Μπερλουσκόνι.


Η συνάντηση πραγματοποιείται στην έδρα των Δημοκρατικών, στο κέντρο της Ρώμης, για να συζητηθούν οι διάφορες προτάσεις σχετικά με την μεταρρύθμιση του εκλογικού νόμου.

Mέλη του «μοβ κινήματος», που αντιτίθενται εδώ και χρόνια στον Καβαλιέρε, έριξαν αυγά στο αυτοκίνητο που τον μετέφερε και φώναξαν κατά επανάληψη «vergogna», (ντροπή).

Ένας άνδρας που επιχείρησε να μπλοκάρει τον δρόμο διαδηλώνοντας με τον τρόπο αυτό την αντίθεσή του στην συνάντηση του κεντροαριστερού γραμματέα με τον Μπερλουσκόνι, απομακρύνθηκε από τους αστυνομικούς.

Η κίνηση αυτή του Ματέο Ρέντσι για απευθείας συνάντηση με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι σε αναζήτηση συμφωνίας για τον νέο εκλογικό νόμο έχει προκαλέσει αρνητικές αντιδράσεις τόσο στο εσωτερικό του Δημοκρατικού Κόμματος, όσο και στις υπόλοιπες δυνάμεις που στηρίζουν την κυβέρνηση του Ενρίκο Λέτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...