Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Ιταλία: Για δωροδοκία μαρτύρων ερευνούν τώρα τον Μπερλουσκόνι

Φέρεται ότι προσπάθησε να δωροδοκήσει μάρτυρες για να καταθέσουν ότι στα δείπνα του δεν γίνονταν σεξουαλικές επαφές επί πληρωμή


Νέα δικαστική έρευνα σε βάρος του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και των δικηγόρων Νικολό Γκεντίνι και Πιέρο Λόγκο διεξάγεται στο Μιλάνο με τον πρώην Ιταλό πρωθυπουργό να κατηγορείται τώρα για διαφθορά μαρτύρων! 


Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο εισαγγελέας του Μιλάνου, Εντμόντο Μπρούτι Λιμπεράτι, υπάρχει η υποψία ότι ο Μπερλουσκόνι προσπάθησε να δωροδοκήσει μάρτυρες για να καταθέσουν ότι στα δείπνα του δεν γίνονταν σεξουαλικές επαφές επί πληρωμή, στο πλαίσιο της δίκης για το σκάνδαλο Ρούμπι Γκέιτ.

Η έρευνα που διεξάγεται μπορεί να οδηγήσει σε νέα δίκη του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού, ο οποίος πρέπει ήδη να εκτίσει ποινή φυλάκισης ενός έτους η οποία του επιβλήθηκε για απάτη σε αγοραπωλησία τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Σημειώνεται ότι κλήση σε απολογία για την ίδια υπόθεση έλαβε η ίδια η Μαροκινή Ρούμπι Καρίμα καθώς και πολλές κοπέλες που συμμετείχαν στα πάρτι του Μπερλουσκόνι -οι οποίες μέχρι πρόσφατα, λάμβαναν από τον μεγιστάνα του Τύπου ποσά που ξεπερνούσαν τις δυο χιλιάδες ευρώ το μήνα για την κάλυψη των πάγιων εξόδων τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...