Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

ΗΠΑ: Την είδαν αλλά... την πάτησαν με το όχημά τους


Φως στο θάνατο της 16χρονης, που χτυπήθηκε από όχημα έκτακτης ανάγκης μετά το αεροπορικό δυστύχημα της "Asiana Airlines" στο αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο τον περασμένο Ιούλιο, ρίχνουν νέα βίντεο. Τότε είχαν χάσει τη ζωή τους τρία άτομα και πάνω από 180 τραυματίστηκαν.



Η νεαρή κοπέλα από την Κίνα επέζησε όταν συνετρίβη το μοιραίο αεροσκάφος της "Asiana Airlines" κατά την προσγείωσή του, για να χτυπηθεί και να σκοτωθεί λίγο αργότερα από ένα όχημα έκτακτης ανάγκης, καθώς εκείνη κείτονταν κοντά στα συντρίμμια του αεροπλάνου.



Ο οδηγός του οχήματος είχε καταθέσει ότι δεν είδε το κορίτσι, καθώς το σώμα της ήταν κρυμμένο κάτω από τους αφρούς που είχαν ρίξει οι πυροσβέστες κι έτσι οι δικαστικές αρχές αποφάνθηκαν ότι το περιστατικό ήταν "τυχαίο".


Ωστόσο, σε βίντεο δημοσιοποίησε το τηλεοπτικό δίκτυο CBS φαίνεται ένας πυροσβέστης να δείχνει το σώμα του κοριτσιού, καθώς το σώμα της δεν ήταν καλυμμένο από αφρό. "Όπα, όπα, σταμάτα, σταμάτα, υπάρχει ένας άνθρωπος εκεί, ακριβώς μπροστά σου" ακούγεται να φωνάζει ο πυροσβέστης στον οδηγό του οχήματος έκτακτης ανάγκης. Όμως εκείνος δεν σταμάτησε. Δεκαπέντε λεπτά αργότερα το σώμα του κοριτσιού είχε βρεθεί κάτω από τις ρόδες του οχήματος.


Πριν λίγες ημέρες η οικογένεια της 16χρονης κατέθεσε αγωγή εναντίον της πόλης του Σαν Φρανσίσκο για τον αδικαιολόγητο θάνατο της κόρης τους, από αμέλεια, ενώ ζητούν την παραπομπή των υπευθύνων στη δικαιοσύνη.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...