Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Η Βαλερί Τριερβελέρ πήρε εξιτήριο

Παρά το σκάνδαλο με τον Ολάντ και την Ζουλί Γκαγιέ επέστρεψε στην επίσημη προεδρική κατοικία Λα Λαντέρν στις Βερσαλίες 


Η επίσημη «πρώτη κυρία» της Γαλλίας Βαλερί Τριερβελέρ πήρε εξιτήριο σήμερα από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν, μία εβδομάδα μετά την εισαγωγή της με νευρικό κλονισμό αφού αποκαλύφθηκε ότι ο σύντροφός της, ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, διατηρούσε δεσμό με την ηθοποιό Ζουλί Γκαγιέ, ανακοίνωσε στον ιστότοπό του το περιοδικό Paris Match.


Η Τριερβελέρ αναχώρησε από το νοσοκομείο Πιτιέ Σαλπετριέρ μετά τις 16.00 (ώρα Ελλάδας) με προορισμό την επίσημη προεδρική κατοικία Λα Λαντέρν στις Βερσαλίες όπου θα παραμείνει για να ξεκουραστεί, συμπλήρωσε το περιοδικό στο οποίο εργάζεται η 48χρονη δημοσιογράφος.
Το γραφείο του προέδρου Ολάντ απέφυγε να σχολιάσει την πληροφορία.

Η Τριερβελέρ εισήχθη στο νοσοκομείο αφού το κουτσομπολίστικο περιοδικό Closer δημοσίευσε φωτογραφίες του Ολάντ να επισκέπτεται το διαμέρισμα της Γκαγιέ.

Ο Γάλλος πρόεδρος, που επισκέφθηκε την Τριερβελέρ την Πέμπτη στο νοσοκομείο σύμφωνα με μια πηγή του γραφείου του, βρίσκεται σήμερα στην Τουλ, στην κεντρική Γαλλία. Στην ομιλία που εκφώνησε εκεί δεν αναφέρθηκε καθόλου στην υπόθεση αυτή. Οι φήμες για τον δεσμό του με την Γκαγιέ, τις οποίες ο Ολάντ ούτε επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε, έχουν αφήσει πολλά ερωτηματικά για το εάν η Τριερβελέρ θα διατηρήσει την ανεπίσημη θέση της «πρώτης κυρίας» και θα συνεχίσει να συνοδεύει τον πρόεδρο στα επίσημα ταξίδια του.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...