Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Ερωτικό δράμα στην Ινδία: σύζυγος υπουργού βρέθηκε νεκρή

Η σύζυγος ενός υπουργού βρέθηκε νεκρή σήμερα σε ένα ξενοδοχείο στο Νέο Δελχί, αφού αποκάλυψε μέσω του ιστοτόπου κοινωνικής δικτύωσης Twitter ότι ο σύζυγός της διατηρούσε ερωτική σχέση με μία δημοσιογράφο από το Πακιστάν, σύμφωνα με ινδικά μέσα ενημέρωσης.


 Ο Σάσι Ταρούρ, υπουργός επιφορτισμένος με το χαρτοφυλάκιο των Ανθρωπίνων Πόρων και πρώην αναπληρωτής γενικός γραμματέας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, επιβεβαίωσε τον θάνατο της συζύγου του Σουνάντα Πούσκαρ, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Press Trust of India, επικαλούμενο πηγές της αστυνομίας τις οποίες δεν κατονόμασε.



Δεν υπάρχουν στοιχεία για τις συνθήκες θανάτου της γυναίκας. Είχε προηγηθεί η δημοσίευση ενός δελτίου τύπου, όπου αναφερόταν ότι «η Σουνάντα ήταν άρρωστη και νοσηλευόταν, ενώ χρειάζεται ξεκούραση»

Η Σουνάντα Πούσκαρ, που είχε παντρευτεί τον Σάσι Ταρούρ το 2010, είχε παραδεχθεί ότι είχε «χακάρει» το λογαριασμό του συζύγου της στο Twitter για να στείλει μηνύματα με τα οποία αποκάλυπτε ότι εκείνος την είχε απατήσει με τη Μερ Ταράρ, μια Πακιστανή δημοσιογράφο, την οποία αργότερα είχε χαρακτηρίσει «πράκτορα του Πακιστάν», σε μια συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εφημερίδα Indian Express.

Ο Σάσι Ταρούρ διετέλεσε για κάποιο διάστημα αναπληρωτής γενικός γραμματέας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, ενώ αναγκάστηκε σε παραίτηση το 2010 εξαιτίας ενός σκανδάλου στο οποίο ενεπλάκη η σύζυγός του.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...