Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Δεν κοιμόταν στο μετρό – Ήταν νεκρός!

Ένας 65χρονος άνδρας, που όλοι αρχικά θεωρούσαν πως είχε αποκοιμηθεί στο κάθισμά του μέσα σε συρμό του υπογείου σιδηροδρόμου του Βερολίνου, διασχίζοντας έτσι πολλές φορές από άκρου εις άκρον τη γερμανική πρωτεύουσα, ήταν στην πραγματικότητα νεκρός, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.

«Είναι τραγικό. Δεν γνωρίζουμε για πόσο διάστημα καθόταν νεκρός στον συρμό, ούτε γνωρίζουμε την αιτία του θανάτου του ακόμη. Δεν υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια και όπως φαίνεται ο θάνατός του οφείλεται σε φυσικά αίτια», ενημέρωσε τους δημοσιογράφους εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Ο νεκρός άνδρας εντοπίσθηκε στη γραμμή U-8 του βερολινέζικου μετρό, το οποίο λειτουργεί όλη τη νύκτα, στον σταθμό της Βάινμαϊστερστρασε περί τις 05.45 το πρωΐ, όταν ένας εργαζόμενος του υπογείου προσπάθησε να τον ξυπνήσει, σκουντώντας τον ευγενικά. Αμέσως εκλήθη γιατρός, που όμως απλώς διαπίστωσε τον θάνατό του.

Οι πρώτες εξετάσεις απέκλεισαν το ενδεχόμενο ο νεκρός να έχει πέσει θύμα επίθεση. Μία πιο λεπτομερής νεκροψία έχει προγραμματισθεί για αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...