Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Επιδείνωση της υγείας της Ινδής φοιτήτριας που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού


«Σοβαρή επιδείνωση» παρουσίασε η κατάσταση της υγείας της Ινδής φοιτήτριας που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού, σύμφωνα με το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.


Η κατάσταση της υγείας της Ινδής φοιτήτριας, ο ομαδικός βιασμός της οποίας έχει προκαλέσει εκτεταμένες κινητοποιήσεις στη χώρα, παρουσίασε «σοβαρή επιδείνωση» και υπάρχουν ενδείξεις για σοβαρή οργανική ανεπάρκεια, όπως ανακοίνωσε σήμερα το νοσοκομείο της Σιγκαπούρης όπου νοσηλεύεται από χθες Πέμπτη.

«Από τις 21:00 ώρα Σιγκαπούρης της 28ης Δεκεμβρίου (15:00 ώρα Ελλάδας) η κατάσταση της υγείας της ασθενούς έχει επιδεινωθεί. Τα ζωτικά της σημεία επιδεινώνονται, ενώ υπάρχουν ενδείξεις για σοβαρή οργανική ανεπάρκεια», αναφέρει ο Κέλβιν Λοχ, διευθυντής του νοσοκομείου Mount Elizabeth, σε ανακοίνωσή του.

«Τα μέλη της οικογένειάς της έχουν ενημερωθεί για την επιδείνωση της κατάστασής της και αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο πλάι της για να την υποστηρίξουν», πρόσθεσε ο Λοχ.

Η 23χρονη Ινδή φοιτήτρια Κινησιοθεραπείας έχει ήδη υποβληθεί σε τρεις επεμβάσεις στην κοιλιακή χώρα μετά την επίθεση που δέχθηκε στις 16 Δεκεμβρίου από έξι άνδρες οι οποίοι την βίασαν, την κτύπησαν με σιδερένιους λοστούς και στη συνέχεια την πέταξαν έξω από το λεωφορείο όπου σημειώθηκε η επίθεση.

Το νοσοκομείο σε ανακοίνωσή του νωρίτερα είχε αναφέρει ότι η Ινδή πάσχει από «σοβαρές εγκεφαλικές κακώσεις» και «παλεύει με τον θάνατο».

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...