Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Με...3 εκατομμύρια διατροφή τον μήνα την "έβγαλε" καθαρή ο Μπερλουσκόνι!

To διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 3 εκατομμυρίων ευρώ το μήνα, είναι η διατροφή που θα λαμβάνει η πρώην σύζυγος του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και μητέρα τριών εκ των πέντε παιδιών του, Βερόνικα Λάριο, μετά το μη συναινετικό διαζύγιο.

Στον...αρραβωνιασμένο πλέον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, μένει μεταξύ άλλων η βίλα Μακέριο, στην ομώνυμη περιοχή της βόρειας Ιταλίας, η αξία της οποίας εκτιμάται στα 78 εκατομμύρια ευρώ, όπως αναφέρει η Corriere della Sera.

Η Βερόνικα Λάριο, η δεύτερη σύζυγος του Καβαλιέρε με την οποία έχει αποκτήσει τρία παιδιά, αποφάσισε να ζητήσει διαζύγιο το 2009, μετά από 19 χρόνια γάμου. Ο θόρυβος που προκλήθηκε από τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Μπερλουσκόνι να προωθεί στην Ευρωβουλή τηλεοπτικές στάρλετ και κυρίως η παρουσία του στα γενέθλια 18χρονης Νοέμι Λετίτσια στη Νάπολη, έκαναν την οργή της Λάριο να ξεχειλίσει.

Αν και συνηθισμένη στις ερωτοτροπίες του λάγνου συζύγου, η Λάριο το πήρε απόφαση και ανακοίνωσε στα ΜΜΕ την πρόθεσή της να χωρίσει.
Ο Καβαλιέρε ενοχλήθηκε και παρότι αρχικά έκανε λόγο για προσωπική υπόθεση, απαίτησε από την τότε σύζυγό του, να ζητήσει συγγνώμη δημοσίως, επειδή τον διέσυρε και τον κατηγόρησε ότι κάνει παρέα με ανήλικες, καταπίνοντας «ό,τι ψευδές είχαν σερβίρει οι αριστερές φυλλάδες».

Πηγή: Έθνος
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...