Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Την ευθύνη της αυτοκτονίας της έριξε στους δύο παρουσιαστές

Η νοσοκόμα Τζασίντα Σλαντάνια, που έβαλε τέλος στη ζωή της μετά τη «βασιλική φάρσα» της οποίας έπεσε θύμα, έριξε την ευθύνη για την αυτοκτονία της στους δύο ραδιοφωνικούς παραγωγούς του αυστραλιανού σταθμού 2Day FM.

Η Τζασίντα Σλαντάνια άφησε τρία σημειώματα πριν κρεμαστεί μέσα στο νοσοκομείο, όπου εργαζόταν. Στο πρώτο άφηνε οδηγίες για την ταφή της, στο δεύτερο μίλαγε για τη συμπεριφορά των ανωτέρων της μετά το λάθος της και στο τρίτο έκανε λόγο για τη φάρσα. Εκεί, σύμφωνα με δημοσιεύματα, φέρεται να κατηγορεί την Μελ Γκρέιγκ και τον Μάικλ Κρίστιαν για την αυτοκτονία της.

Στο σημείωμα η νοσοκόμα μίλαγε για τη «βαθιά οργή» που ένιωθε για τους δύο Αυστραλούς. Επίσης, μόλις ενημερώθηκε για τη φάρσα η γυναίκα ένιωσε «μπερδεμένη και ταραγμένη».

Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα στη μικρή πόλη Σίρβα της Ινδίας. Η σορός της νοσοκόμας επαναπατρίστηκε την Κυριακή, ενώ το Σάββατο τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση στο Λονδίνο, στον καθεδρικό ναό του Ουέστμινστερ.

Πηγή της οικογένειάς της είπε ότι η κηδεία της Τζασίντα θα τελεστεί σε παρεκκλήσι κοντά στη Μανγκαλόρ όπου ζουν οι περισσότεροι συγγενείς της.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...