Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

VIDEO - Ποια είναι η έγκυος που έπεσε ημιλιπόθυμη στα χέρια του Ομπάμα

«Ευτυχώς είμαι εντάξει. Χάρη στον Μπαράκ Ομπάμα που με έπιασε», είπε η Κάρμεν Αλισον


Λατρεύει τον ήλιο, της αρέσει η αναρρίχηση και με τον σύζυγό της, Ντέιβιντ και ανυπομονούν να σφίξουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους μωρό. Η Κάρμελ Αλισον είναι η μελαχρινή κοπέλα με το κόκκινο φόρεμα που μέσα σε ένα 24ωρο έγινε πασίγνωστη στις ΗΠΑ λιποθυμώντας σχεδόν στα χέρια του πλανητάρχη.

Αν και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, η Αλισον επέλεξε να παρακολουθήσει την ομιλία του Αμερικανού προέδρου για το «Obamacare», το οποίο υπόσχεται σε αυτήν αλλά και άλλους
διαβητικούς καλύτερη υγιειονομική περίθαλψη.

Εργάζεται στο τμήμα Υπολογιστικής Βιολογίας του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια και τον ελεύθερο χρόνια της διαβάζει Κούντερα. Της αρέσει να βγαίνει με τις φίλες της ενώ αρθρογραφεί σε πολλά επιστημονικά περιοδικά γράφοντας την εμπειρία της ως διαβητική.

Χθες, δεν ήπιε πολύ νερό γιατί δεν ήθελε να κάνει διάλειμμα κατά την διάρκεια της ομιλίας του πλανητάρχη για τη φιλόδοξη μεταρρύθμιση της υγείας που προωθεί αλλά κοντεύει να τιναχθεί στον αέρα λόγω τεχνολογικών προβλημάτων που έχουν παρουσιαστεί στην ιστοσελίδα του Obamacare.

Εμεινε αφυδατωμένη για ώρα με αποτέλεσμα να νιώσει δυσφορία. «Αρχισα να βλέπω αστεράκια», δήλωσε η νεαρή Αμερικανίδα η οποία δήλωσε ότι βρίσκεται στην 20ή εβδομάδα της κύησης.

Η 29χρονη Κάρμελ αποκάλυψε και το φύλο του μωρού που περιμένει. «Είναι αγόρι», είπε μετά το πέρας της ομιλίας του Αμερικανού προέδρου στους δημοσιογράφους που ήθελαν να δουν από κοντά την γυναίκα που «έσωσε» ο Ομπάμα.

Στην ηλικία των εννέα ετών, ο γιατροί είπαν στους γονείς ότι είναι διαβητική.«Δεν μπορώ ακόμα να συνηθίσω τις ενέσεις ινσουλίνης. Μία μεταμόσχευση παγκρέατος θα ήταν σωτήρια για μένα», έχει γράψει κατά καιρούς σε ιατρικές επιθεωρήσεις.

Το γεγονός ότι ο Αμερικανός πρόεδρος την κράτησε, δεν το άφησε ασχολίαστο στον λογαριασμό της στο Twitter: «Ευτυχώς είμαι εντάξει. Χάρη στον Μπαράκ Ομπάμα που με έπιασε».

Πολλά blog, πάντως, έσπευσαν να επισημαίνουν ότι είναι απορίας άξιο πως έτυχε, η κοπέλα αυτή να κάθεται ακριβώς πίσω από τον Αμερικανό πρόεδρο και να νιώσει αδιαθεσία όταν οι κάμερες ήταν στραμμένες επάνω της και επάνω στον Ομπάμα.

Αλλά και ως δια μαγείας, ο Αμερικανός πρόεδρος κοίταξε πίσω του όταν άρχισε η Κάρμελ να ζαλίζεται, σπεύδοντας να την κρατήσει προτού σωριαστεί στο πάτωμα.
 
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...