Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Ο Μπερλουσκόνι ξαναπαντρεύτηκε!

Και «τρίτο στεφάνι» για τον πρώην Ιταλό πρωθυπουργό - Ανέβηκε τα... σκαλιά της εκκλησίας με την 28χρονη Φραντσέσκα Πασκάλε


«Τρίτο στεφάνι» φαίνεται πως έβαλε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 77χρονος πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Φραντσέσκα Πασκάλε.

Ο γάμος του 77χρονου Σίλβιο με την 28χρονη αρραβωνιαστικιά του φαίνεται πως έγινε πριν από τρεις εβδομάδες και κάτω από άκρα μυστικότητα στο ιδιωτικό παρεκκλήσι που βρίσκεται στο εσωτερικό της ανακτορικής βίλας του «αρχηγού» των πάρτι «Μπούνγκα - Μπούνγκα» κοντά στο Μιλάνο.

Το «μυστικό» τους, το πρόδωσε η στενή φίλη της Φραντσέσκα, Μαριτέλ Πολάνκο, η οποία, όταν την ρώτησαν στον ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό «Radio 2», εάν το ζευγάρι θα παντρευτεί, εκείνη είπε: « Μα είναι ήδη παντρεμένοι!».

Κάτι που σόκαρε όσους το άκουσαν, καθώς με τόσα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο... Καβαλιέρε, κανείς δεν πίστευε ότι στα άμεσά σχέδιά του ήταν και ένας τρίτος γάμος. Ειδικά, ένα σκεφτεί κανείς τα νομικά τρεξίματα που έχει ακόμα με την πρώην σύζυγό του, Βερόνικα Λάριο.

«Δεν έκαναν πολιτικό γάμο, αλλά ο Σίλβιο έχει ένα εκκλησάκι στο σπίτι του. Μπορούσε να κάνει εκεί την τελετή, όμωψς κανείς δεν ήξερε τίποτα γι 'αυτό. Και εγώ ήμουν καλεσμένη, αλλά δεν μπορούσα να πάω», πρόσθεσε.

«Αλλά έτσι κι αλλιώς, έστειλα τα συγχαρητήριά μου . Παντρεύτηκαν δύο ή τρεις εβδομάδες πριν, ή στις 8 ή στις 9 Οκτωβρίου» , είπε, ακόμη η Πολάνκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...