Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Υπό πολιορκία εστιατόριο του Φράιμπουργκ όπου έχει ταμπουρωθεί 36χρονος

Ολονύκτιο θρίλερ συνεχίζεται το πρωί της Παρασκευής σε εστιατόριο στο Φράιμπουργκ της νότιας Γερμανίας, όπου έχει ταμπουρωθεί ένας 36χρονος, «γνωστός» στην αστυνομία, κρατώντας άλλα 12 δώδεκα άτομα. 


Η αστυνομία θεωρεί ότι είναι οπλισμένος και έχει μαζί του και εκρηκτικά, αλλά διστάζει να μιλήσει για κατάσταση ομηρίας -καθώς δεν είναι σαφές εάν οι υπόλοιποι στο εστιατόριο, πιθανώς συγγενείς του, βρίσκονται στο εστιατόριο προσπαθώντας να τον πείσουν να παραδοθεί.

Η αστυνομία βρίσκεται σε επικοινωνία με τον 36χρονο, τον οποιόν θεωρεί απρόβλεπτο λόγω της συναισθηματικής φόρτισης στην οποία βρίσκεται. Η αστυνομία σκοπεύει να τον πείσει να παραδοθεί και υπολογίζει ότι οι διαπραγματεύσεις θα κρατήσουν ώρα.

Η πολιορκία ξεκίνησε το βράδυ της Πέμπτης, μερικές ώρες αφού ο 36χρονος δεν εμφανίστηκε σε δίκη για κατηγορίες που εκκρεμούν σε βάρος του. Ο 36χρονος είχε προβλήματα με το νόμο και στο παρελθόν, κατηγορούμενος για εμπόριο ναρκωτικών.

Τα κίνητρά του παραμένουν ασαφή το πρωί της Παρασκευής. Τα ξημερώματα βγήκε από το εστιατόριο ένας άνδρας, τον οποίο ανακρίνει η αστυνομία, ενώ ανάμεσα στους 12 που βρίσκονται ακόμη στο εστιατόριο θεωρείται ότι βρίσκονται και παιδιά (πόσα και τι ηλικίας είναι άγνωστο).

Η κινητοποίηση των αρχών γύρω από το εστιατόριο είναι τεράστια για τα δεδομένα της πόλης: Στην αποκλεισμένη σε μεγάλη ακτίνα περιοχή βρίσκονται δεκάδες μέλη της αστυνομίας, μονάδες των ειδικών δυνάμεων, της πυροσβεστικής, ασθενοφόρα και γιατροί, ενώ έχει στηθεί και κέντρο έτοιμο για παραλαβή τραυματιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...