Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Αυτοκτόνησε μπροστά σε παιδιά νηπιαγωγείου

Σοκ έχει προκαλέσει στη Γαλλία η αυτοκτονία ενός 60χρονου μέσα σε νηπιαγωγείο στο Παρίσι και μπροστά στα μάτια περίπου δέκα παιδιών και του εκπαιδευτικού.

Ο άνδρας μπήκε λίγο πριν το μεσημέρι στην αίθουσα του σχολείου και έστρεψε την κάνη της καραμπίνας του στον εαυτό του μπροστά στα παιδιά και έναν ενήλικο, όπως μετέδωσε η εφημερίδα “Le Parisien”.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο προτού τα παιδιά βγουν για μεσημεριανό διάλειμμα φαγητού, όπως είπαν στο Associated Press δύο αξιωματούχοι της αστυνομίας.

Όσο για το πως κατάφερε να μπει στο σχολείο, το οποίο βρίσκεται σε ακριβή συνοικία της γαλλικής πρωτεύουσας, κοντά στον Πύργο του Άιφελ, τοπικά μέσα ανέφεραν πως έγινε "χωρίς δυσκολία".

Η αστυνομία διενεργεί έρευνα για το περιστατικό και ακόμα δεν έχει ταυτοποιήσει τον αυτόχειρα ούτε γνωρίζει τις αιτίες που τον ώθησαν να προχωρήσει στην απονενοημένη πράξη μέσα στο νηπιαγωγείο.

Στο σχολείο, το οποίο υπάγεται σε ιδιωτικό καθολικό ίδρυμα, μετέβη ομάδα ψυχολόγων για την υποστήριξη των μαθητών αλλά και ένας υπεύθυνος του υπουργείου Εθνικής Παιδείας.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...