Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Ο λεκές του Γκορ σε μασέζ ξενοδοχείου

Νέο «Μόνικαγκεϊτ» πλήττει το Δημοκρατικό κόμμα των ΗΠΑ, αυτή τη φορά με πρωταγωνιστή τον Αλ Γκορ και «Μόνικα» μια μασέζ ξενοδοχείου του Ορεγκον, η οποία παρομοιάζει με «τρελαμένο για σεξ κανίς» τον Γκορ στην κατάθεση που έδωσε εναντίον του κατηγορώντας τον για σεξουαλική παρενόχληση, όταν του πρόσφερε τις υπηρεσίες της, το 2006.

Η 54χρονη γυναίκα, το όνομα της οποίας δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, εργαζόταν ως μασέρ στο πολυτελές ξενοδοχείο «St Lucia» του Πόρτλαντ, όπου τον Οκτώβριο του 2006 κατέλυσε ο Αλ Γκορ με το ψευδώνυμο «Στόουν», έπειτα από λόγο που εκφώνησε στην περιοχή, στο πλαίσιο της περιοδείας του για το κλίμα. Ο Αμερικανός πολιτικός ζήτησε από τη ρεσεψιόν τις υπηρεσίες μιας μασέρ στη σουίτα του.
  
Οπως αναφέρει η 54χρονη γυναίκα στην κατάθεσή της, όταν ανέβηκε στη VIP σουίτα, βρήκε τον Γκορ να πίνει μπίρα. Τη χαιρέτησε θερμά αγκαλιάζοντάς την και στη συνέχεια της ζήτησε να τον αποκαλεί με το μικρό του όνομα. Οι καλοί και φιλικοί του τρόποι όμως εξαφανίστηκαν κατά τη διάρκεια της τρίωρης συνεδρίας, όταν η μασέρ του ξενοδοχείου αρνήθηκε να του κάνει μασάζ γύρω από τα γεννητικά όργανα. «Ξαφνικά με άρπαξε κι άρχισε να με ικετεύει, να με αγκαλιάζει, να με φιλάει με πάθος, να μου κάνει μασάζ και να πιάνει το στήθος μου» αναφέρει χαρακτηριστικά στην κατάθεσή της, που δόθηκε στη δημοσιότητα από τις αστυνομικές αρχές.

Οπως υποστηρίζει, κάποια στιγμή φοβήθηκε ότι θα τη βίαζε, καθώς την έριξε κάτω κι έπεσε από πάνω της με όλο του το βάρος. Οταν κατάφερε να του ξεφύγει, έφυγε τρέχοντας από τη σουίτα και πηγαίνοντας στο σπίτι της ανακάλυψε μερικούς λεκέδες πάνω στο παντελόνι της. Πιστεύοντας ότι πρόκειται για σωματικά υγρά του Γκορ κράτησε άπλυτο το ρούχο της, ως απόδειξη του περιστατικού.

Η 54χρονη γυναίκα δεν επικοινώνησε παρ’ όλα αυτά αμέσως με την αστυνομία, αλλά μερικούς μήνες μετά. Και τότε όμως το μετάνιωσε και ακύρωσε τις τρεις προγραμματισμένες συναντήσεις της με ντετέκτιβ λέγοντας ότι δεν ήθελε να συνεχιστεί η έρευνα.
  
Τελικά τον Ιανουάριο του 2009 κάλεσε και πάλι τις αρχές και έδωσε λεπτομερή κατάθεση, όμως λόγω έλλειψης στοιχείων, δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες εναντίον του Αλ Γκορ.

ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...