Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Νεκρή σε τροχαίο η 13χρονη δισέγγονη του Νέλσον Μαντέλα

Τραγική κατάληξη για την οικογένεια Μαντέλα είχε η χθεσινοβράδυνη συναυλία, στο Ορλάντο Στέντιουμ, εν όψει της σημερινής έναρξης του Μουντιάλ. Η 13χρονη δισέγγονη του Νέλσον Μαντέλα βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο, μετά το τέλος της συναυλίας.

«Η Ζενάνι Μαντέλα, 13 ετών, επέστρεφε με αυτοκίνητο από συναυλία για την έναρξη του Μουντιάλ στο στάδιο Ορλάντο του Γιοχάνεσμπουργκ όταν συνέβη του δυστύχημα. Κανείς άλλος δεν έπαθε τίποτε» αναφέρεται σε ανακοίνωση του Ιδρύματος Μαντέλα.

«Η Ζενάνι γιόρτασε τα 13 της χρόνια στις 9 Ιουνίου, ήταν η μεγαλύτερη από τα παιδιά του Ζολέκα Σικαμέλα και της Ζίντζι Μαντέλα και ένα από τα εννιά δισέγγονα του Νέλσον Μαντέλα» προστίθεται στην ανακοίνωση.
Η Ζενανί ήταν ένα από τα εννέα δισέγγονα του Μαντέλα. Στη συναυλία που παρακολούθησε συμμετείχαν αστέρια της ποπ μουσικής όπως η Σακίρα, οι Black Eyed Peas και η Αλίσια Κις.
Η προγραμματισμένη παρουσία του Μαντέλα στην τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Γιοχάνεσμπουργκ ακυρώθηκε μετά το τραγικό συμβάν.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο αυτοκίνητο επέβαινε και η πρώην σύζυγος του Νοτιοαφρικανού ηγέτη, Γουίνι Μαντικιζέλα Μαντέλα.

Ο  οδηγός του αυτοκινήτου ήταν μεθυσμένος, ανακοίνωσε η αστυνομία: «Ο οδηγός συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας και επειδή οδηγούσε σε κατάσταση μέθης», τόνισε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας αρχιφύλακας Γκοβιντσάμι Μαριεμούτου. Ο ίδιος διευκρίνισε πως ο οδηγός δεν έχει τραυματιστεί και το απόγευμα θα προσαχθεί ενώπιον του δικαστηρίου του Γιοχάνεσμπουργκ για να του απαγγελθούν κατηγορίες. Σύμφωνα με το Ιδρυμα Μαντέλα, ο οδηγός είναι μέλος της οικογένειας του νοτιοαφρικανού πρώην προέδρου.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...