Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Παντρεμένος με Αμερικανίδα και πατέρας μιας κόρης ο νεκρός βομβιστής της Βοστώνης


Παντρεμένος και μάλιστα με Αμερικανίδα, ονόματι Κάθριν Ράσελ, με την οποία είχε αποκτήσει και μια κόρη -τριών ετών σήμερα-, την Ζαχάρα, ήταν ο βομβιστής Τάμερλαν Τσαρνάεφ που έπεσε νεκρός την Παρασκευή ύστερα από την ανταλλαγή πυροβολισμών με την αστυνομία.

Η 24χρονη σύζυγος του βομβιστή αμέσως μόλις έμαθε το ρόλο που είχε ο σύζυγός της στην αιματηρή βομβιστική επίθεση της Βοστώνης δήλωσε «σοκαρισμένη και αηδιασμένη», ενώ όλη της η οικογένεια εξέφρασε τον αποτροπιασμό της για την πράξη του Τσετσένου, δηλώνοντας πως όπως αποδεικνύεται «ποτέ δεν τον γνωρίσαμε πραγματικά», ενώ στην ανακοίνωση που εξέδωσαν καταλήγουν λέγοντας πως «η καρδιά μας είναι αηδιασμένη από τον τρόμο που έσπειρε».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Κάθριν Ράσελ, είχε ασπαστεί το Ισλάμ πριν από τέσσερα χρόνια για να παντρευτεί τον Τάμερλαν Τσαρνάεφ, ενώ γείτονές της μιλώντας στα μέσα ενημέρωσης, τόνιζαν ότι η 24χρονη είχε εγκαταλείψει τις σπουδές της για χάρη του συζύγου της ενώ κυκλοφορούσε με το κεφάλι καλυμμένο και φορώντας υπερμεγέθη ρούχα.

Την Παρασκευή, αμέσως, μετά την είδηση του θανάτου του κατά την ανταλλαγή πυρών και μόλις έγινε γνωστή η ταυτότητα του βομβιστή της Βοστώνης, ήρθε στο φως και η πληροφορία ότι ο Τάμερλαν Τσαρνάεφ είχε συλληφθεί για ενδοοικογενειακή βία τον Ιούλιο του 2009.

Οι πληροφορίες ήταν ασαφής, ωστόσο, από ότι αποδεικνύεται δεδομένου ότι οι δυο τους είχαν παντρευτεί πριν από τέσσερα χρόνια, θύμα της επίθεσής του πρέπει να ήταν η Ράσελ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...