Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Ιταλία: 15χρονες στραγγάλισαν 67χρονο επίδοξο βιαστή

Αίσθηση έχει προκαλέσει στην Ιταλία, η ομολογία δυο 15χρονων κοριτσιών που παραδέχθηκαν ότι... σκότωσαν έναν 67χρονο που αποπειράθηκε να τις βιάσει.

Ο άνδρας, ένας συνταξιούχος σιδηροδρομικός υπάλληλος, ονόματι Mirco Sacher, βρέθηκε νεκρός σε χωράφι στην περιφέρεια της Ούντινε, στην βορειοανατολική Ιταλία, φορώντας μόνο ένα πουκάμισο και με κατεβασμένο το παντελόνι.

Τα κορίτσια πήγαν στην αστυνομία και υποστήριξαν ότι στραγγάλισαν τον άνδρα όταν εκείνος τους επιτέθηκε με σκοπό να τις βιάσει.

Ο 67χρονος και τα κορίτσια φέρεται να γνωρίζονταν και όπως προκύπτει υπήρξε διαμάχη μεταξύ τους που είχε άσχημη κατάληξη.

Ωστόσο από την πρώτη εξέταση του πτώματος δεν έχουν προκύψει ίχνη στραγγαλισμού και ο θάνατος φαίνεται να οφείλεται σε φυσικά αίτια ή σε ατύχημα όπως μια πτώση που προκάλεσε τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Ωστόσο δεν αποκλείεται ο άνδρας να έχει όντως στραγγαλιστεί όπως ισχυρίζονται οι δυο κοπέλες.

Όπως αναφέρει η Corriere della Sera, η ιστορία ξεκίνησε το απόγευμα της Κυριακής, όταν ο συνταξιούχος έπεισε τις δυο κοπέλες να ανέβουν στο αυτοκίνητό του, κατευθύνθηκε στην περιφέρεια και εκεί φέρεται να επιχείρησε να κακοποιήσει τις 15χρονες οι οποίες και αντέδρασαν.

Στην συνέχεια, τα κορίτσια, πανικόβλητα, οδήγησαν με το αυτοκίνητο του δράστη, δίχως να έχουν δίπλωμα, μέχρι την Βερόνα, όπου συνάντησαν κάποιους φίλους που της πήγαν στο τμήμα όπου και διηγήθηκαν το περιστατικό.
e-go.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...