Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Τρόμος στο μετρό της Μόσχας -Πυροβόλησαν άνδρα στο πρόσωπο και την κοιλιά μέσα σε συρμό [βίντεο]

Τον πανικό έσπειραν δύο άνδρες στο μετρό της Μόσχας, που δεν δίστασαν να βγάλουν τα όπλα τους μέσα στο συρμό και αν πυροβολήσουν δύο φορές έναν νεαρό. Το περιστατικό έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας και οι αρχές υποπτεύονται πως πρόκειται για ρατσιστική επίθεση, καθώς το θύμα έχει σκούρο δέρμα.


Ο Κασίμ Λατίποφ γλίτωσε από θαύμα, καθώς δέχθηκε τις σφαίρες στο πρόσωπο και την κοιλιά. Στο βίντεο φαίνονται οι δύο άνδρες να κάθονται στο συρμό, την ώρα που ο Λατίποφ τραβά την προσοχή τους. Ο ένας από τους ένοπλους κάνει νόημα στον άλλο και αμέσως βγάζουν τα όπλα τους ξεκινώντας την επίθεση στον 30χρονο.

Ο ένας από αυτούς τον πυροβολεί στην κοιλιά, τον κλωτσάει και τον πυροβολεί ξανά βάζοντας το όπλο στο κεφάλι του, ενώ οι υπόλοιποι επιβάτες τρέχουν έντρομοι στην άλλη άκρη του βαγονιού. Οι δύο άνδρες συνέχισαν να απειλούν το θύμα τους, μέχρι να κάνει στάση ο συρμός και να φύγουν.

Ο Λατίποφ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με μία σφαίρα στο σαγόνι και σοβαρό τραυματισμό στο πρόσωπό του. Ηδη έχει υποβληθεί σε μία επέμβαση και αναμένεται να ξαναμπεί στο χειρουργείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...