Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Τραγωδία στην Κίνα: 10χρονος αυτοκτόνησε γιατί τον τιμώρησε η δασκάλα του


Πήδηξε από κτήριο 30 ορόφων γιατί δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στην τιμωρία που του επέβαλε η δασκάλα - Το έγκλημά του ήταν ότι μιλούσε μέσα στην τάξη


Τραγικό τέλος βρήκε ένα 10χρονο αγοράκι από την Κίνα, το οποίο δεν άντεξε την πίεση της τιμωρίας που του επέβαλε η δασκάλα του και έπεσε από κτήριο 30 ορόφων στο κενό.



Ο Jun Jun έκανε το λάθος να μιλά κατά τη διάρκεια μαθήματος, όπου γινόταν διαγωνισμός ανάγνωσης. Τα παιδιά που διάβαζαν παραπονέθηκαν για την φασαρία, με αποτέλεσμα η δασκάλα να τιμωρήσει τον Jun Jun και άλλους συμμαθητές του κρατώντας τους για μια ώρα επιπλέον στο σχολείο. Παράλληλα τους είπε ότι έπρεπε να γράψουν μια αυτοκριτική 1000 λέξεων για αυτό που έκαναν! Αν δεν τα κατάφερναν θα έπρεπε να μείνουν όρθιοι για μια ώρα.


Ο μικρός Jun το πήρε βαρέως, έφυγε από το σχολείο και πήγε στην πολυκατοικία όπου διέμενε. Ανέβηκε στην ταράτσα, έγραψε ένα σημείωμα όπου εξηγούσε ότι δε μπορεί να γράψει την έκθεση και πως έχει προσπαθήσει πολύ αλλά δεν ξέρει τι άλλο να κάνει και πήδησε στο κενό.


Η τοπική κοινωνία είναι συντετριμμένη από το συμβάν, ενώ οι γονείς του παιδιού μη μπορώντας να συνειδητοποιήσουν ότι έχασαν το γιο τους, ανάρτησαν πανό έξω από το σχολείο, το οποίο αναφέρει: «Η δασκάλα ανάγκασε το παιδί μας να πηδήξει από το κτήριο…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...