Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Προκλητικός Γκρίλο: Μπερσάνι, Μόντι, Μπερλουσκόνι μεγαλοπατέρες της που@@@ιάς

Οπως αναμενόταν οι επαφές του Πιερ Λουίτζι Μπερσάνι με τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους του Κινήματος των Πέντε Αστέρων, του Μπέπε Γκρίλο, για το σχηματισμό κυβέρνησης στην Ιταλία κατέληξαν σε αδιέξοδο, με τον ηγέτη του κόμματος να δίνει ένα ακόμη ρεσιτάλ.

Οι εκπρόσωποι του αντισυστημικού ηθοποιού, Βίτο Κρίμι και Ρομπέρτα Λομπάρντι, ξεκαθάρισαν στον επικεφαλής της Κεντροαριστεράς ότι δεν πρόκειται να του δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης, ωστόσο, την παράσταση έκλεψε ακόμη μια φορά ο επικεφαλής του κινήματος Πέντε αστέρων.

Στο προσωπικό του μπλογκ «στολίζει» για ακόμη μία φορά τους πολιτικούς ηγέτες της χώρας και χαρακτήρισε τους Μπερσάνι, Μπερλουσκόνι, Μόντι και Ντ'Αλέμα «μεγαλοπατέρες της πουτ..ιάς, οι οποίοι κυβέρνησαν για είκοσι χρόνια» προειδοποιώντας ότι ήρθε η ώρα να πάνε σπίτι τους.

«Αυτοί οι μεγαλοπατέρες που κλαίγονται και μας πηδούν. Ο Μπερσάνι, ο Ντ'Αλέμα, ο Μπερλουσκόνι, ο Τσικίτο, ο Μόντι μας παίρνουν με χαρά από πίσω, κάθε ημέρα με τις εκκλήσεις τους για διακυβέρνηση. Κυβέρνησαν για είκοσι χρόνια, φρόντισαν τα συμφέροντά τους, διαμέλισαν τη βιομηχανία, έκοψαν το κοινωνικό κράτος και κατέστρεψαν την καινοτομία και την έρευνα», έγραψε σε στυλ αγοραίο ο Ιταλός κωμικός.

Από την πλευρά του ο Πιερ Λουίτζι Μπερσάνι απάντησε με τρόπο δηκτικό δίνοντας «ευχές στους σωτήρες της πατρίδας».

Η ουσία, ωστόσο, παραμένει η ίδια, πως η Ιταλία βρίσκεται μπροστά σε νέο πολιτικό αδιέξοδο και η πιθανότητα να οδηγηθεί εκ νέου σε εκλογές ολοένα και πλησιάζει.

Πηγή:  iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...