Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Σοκ στην Ινδία: Οκτώ βίασαν Ελβετίδα και ξυλοκόπησαν τον άνδρα της!


Η ομάδα των κακοποιών λήστεψε επίσης και τα υπάρχοντα του ζεύγους...


Ελβετίδα παραθερίστρια, 39 ετών, φέρεται να έχει βιασθεί ομαδικά από οκτώ Ινδούς, οι οποίοι επιτέθηκαν σε εκείνη και τον άνδρα της στην κεντρική Πολιτεία Μάντια Πραντές.

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε σε χωριό κοντά στην πόλη Ντάτια, αργά χθες το βράδυ, σύμφωνα με τον τοπικό αστυνομικό διοικητή Κ.Σ. Σολάνκι.

Το ζευγάρι ταξίδευε με ποδήλατα από τη φημισμένη για τους ναούς της, πόλη Όρτσχα προς την Σεόντα, όταν σταμάτησαν σε ένα παραθεριστικό κάμπινγκ κοντά στο χωριό για να περάσουν τη νύχτα.

Οκτώ άνδρες επιτέθηκαν στο ζευγάρι με ξύλινα ραβδιά, ξυλοκόπησαν τον άνδρα και βίασαν τη σύντροφό του, σύμφωνα με την μήνυση που κατέθεσε ο σύζυγος, δήλωσε ο Σολάνκι.

Η ομάδα των κακοποιών λήστεψε επίσης και τα υπάρχοντα του ζεύγους, πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της κοντινής πόλης Γκουάλιορ, όπου οι πρώτες εξετάσεις επιβεβαίωσαν τον ισχυρισμό της για βιασμό, όπως μεταδίδει το τηλεοπτικό δίκτυο NDTV, επικαλούμενο αστυνομικές πηγές.

Ο Σολάνκι δήλωσε πως οκτώ άνδρες έχουν συλληφθεί και ανακρίνονται σε σχέση με το συμβάν, όμως η αστυνομία εξακολουθεί τις έρευνες για να συλληφθούν όλοι οι δράστες.

Ο αυξανόμενος ρυθμός βιασμών στην Ινδία έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία, ιδίως μετά τον ομαδικό βιασμό μίας 23χρονης στην πρωτεύουσα της χώρας τον περασμένο Δεκέμβριο, που κατέληξε στο θάνατό της.


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...