Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Αεροπορική τραγωδία στη Λιβύη με 103 νεκρούς...


Ένα αγόρι οκτώ ετών από την Ολλανδία είναι σύμφωνα με πηγές του αεροδρομίου της Τρίπολης, ο μοναδικός επιζών από τη συντριβή αεροσκάφους τύπου Airbus A330.

Η λιβυκή αεροπορική εταιρεία Afriqiyah επιβεβαίωσε το συμβάν, ανακοινώνοντας ότι ένα από τα αεροσκάφη της «είχε ατύχημα κατά την προσγείωση» στο αεροδρόμιο της Τρίπολης, αλλά ότι δεν έχει πληροφορίες για θύματα ή επιζώντες.

«Η Afriqiyah Airways ανακοινώνει ότι η πτήση της 8U771 είχε ατύχημα κατά την προσγείωση στο διεθνές αεροδρόμιο της Τρίπολης», ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία στην ιστοσελίδα της.

«Προς το παρόν δεν έχουμε πληροφορίες σχετικά με πιθανές απώλειες ή επιζώντες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, στο αεροσκάφος επέβαιναν 93 επιβάτες και 11μελές πλήρωμα. Η αποστολή έρευνας και διάσωσης των αρχών βρίσκεται σε εξέλιξη», προσθέτει η ανακοίνωση.

Νωρίτερα, πάντως, πηγές ασφαλείας του αεροδρομίου της Τρίπολης είχαν ήδη ανακοινώσει ότι το δυστύχημα συνέβη στις 06:00 τοπική ώρα (07:00 ώρα Ελλάδας), κατά την προσγείωση του αεροσκάφους, και έκαναν λόγο για 105 νεκρούς, εκ των οποίων 94 επιβάτες και 11 μέλη του πληρώματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...