Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

Η πρώην Δούκισσα της Υόρκης φαίνεται σε βίντεο να χρηματίζεται

Η πρώην σύζυγος του πρίγκιπα της Αγγλίας Άντριου, Σάρα Φέργκιουσον, βιντεοσκοπήθηκε την ώρα που έκλεινε συμφωνία, έναντι αδρού χρηματικού ποσού, με δημοσιογράφο προκειμένου να τον συστήσει στον πρώην σύντροφό της, κατά κανόνα «πρεσβευτή» του βρετανικού εμπορίου ανά την υφήλιο, αποκαλύπτει σήμερα λαϊκή εφημερίδα.
Η κυριακάτικη News of the World δημοσίευσε σήμερα βίντεο, στο οποίο η Φέργκιουσον παρουσιάζεται να «πωλεί» την προνομιακή της πρόσβαση στον Δούκα της Υόρκης -με τον οποίο διατηρεί στενή σχέση ακόμη και μετά το διαζύγιό τους το 1996-έναντι 500.000 λιρών (575.000 ευρώ) σε δημοσιογράφο της ίδιας εφημερίδας, που παρίστανε τον πλούσιο ευρωπαίο επιχειρηματία.
Κατά την εφημερίδα, στη συνάντηση εκείνη η 50χρονη σήμερα Φέργκιουσον είχε δεχθεί προκαταβολή 40.000 δολαρίων, και ‘εβόησε’ αφού τα είχε τα χρήματα ‘εν τη παλάμη’ «μπορώ να σας ανοίξω διάπλατα όλες τις πόρτες που θέλετε».
«500.000 λίρες, όποτε μπορείτε, στο όνομά μου», τονίζει η πρώην Δούκισσα της Υόρκης, στην βιντεοταινία που ανέβασε στην ιστοσελίδα της η News. Όπως ζήτησε, τα χρήματα θα μεταφέρονταν στον βρετανικό τραπεζικό λογαριασμό της και θα της καταβαλλόταν και προμήθεια για τις μελλοντικές εμπορικές συμφωνίες που θα κλείνονταν με τον Άντριου, ο οποίος από το 2001 αποτελεί τον αντιπρόσωπο της Βρετανίας για το διεθνές εμπόριο και τις επενδύσεις.
Στην έντυπη έκδοσή της, η εφημερίδα τονίζει πως ο Άντριου δεν γνώριζε τίποτε για την συναλλαγή, μολονότι η ‘Φέργκι’ τονίζει στον συνομιλητή της πως «ο Άντριου μου είπε <πές του 500.000 λίρες>».
«»Γνωρίζει πως πρέπει να με βοηθήσει γιατί σήμερα δεν έχω χρήματα. Λοιπόν, εάν θέλετε να τον συναντήσετε για τις υποθέσεις της, φροντίστε εμένα και εκείνος θα φροντίσει εσάς. Θα βγάλετε δύο φορές αυτά τα χρήματα», φέρεται να δηλώνει στον δημοσιογράφο, τον οποίο σύμφωνα με την εφημερίδα συνάντησε δύο φορές-μία σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης και άλλη μία σε ιδιωτική λέσχη στο Λονδίνο-προτού μεταβεί στο διαμέρισμα όπου έγινε η συναλλαγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα τα σχόλια και θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι συκοφανττικά και υβριστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...